Magazin > VIP
18723 ogledov

Znana sta zmagovalca letošnjega Exatlona!

exatlon 2022 Planet TV
Pokal zmagovalca in vsak 50 tisoč evrov sta osvojila ...

Nocoj smo na Planet TV lahko spremljali sklepno dejanje letošnje sezone šova Exatlon. V veliki finale so se po tesnih bojih uvrstili Lina, Karolina, Mare in Tim. Zmagovalca sta postala Marko Špiler in Karolina Siročič. 

Superfinalisti so se pomerili na dveh različnih poligonih. Vsak od superfinalistov si je lahko izbral najljubši poligon in zaključek igre, ki mu najbolj ustreza. Če je bil po dveh poligonih rezultat med superfinalistoma izenačen, je tretji odločilni poligon kot zaključno igro določilo vodstvo Exatlona, kot se je zgodilo pri dekletih.

Prvi sta tekmovali Lina in Karolina, na poligonu Zlata mrzlica, ki ga je izbrala Lina. V prvi tekmi je povedla Karolina, in to s 4 : 0. Drugo pa je s 4 : 3 povedla Lina. Finalni dvoboj je s 4 : 0 dobila Karolina in postala zmagovalka druge sezone Exatlona Slovenija. "Iskreno ne, čudno mi je vse. Lina s svojo predstavo, kapo dol. Mislila sem, da ne bom imela šans niti blizu priti, kapo dol. Vesela sem, da sem zbrala dovolj moči, da mi je nekako ratalo, čeprav ne vem, kako. Če bi mi kdo rekel pred tremi meseci, da bom zmagala, bi rekla ne," je o tem, ali je zmago pričakovala, povedala voditelju Juretu Koširju.

Prvo tekmo sta Mare in Tim tekmovala na poligonu Tobogan, ki ga je izbral Mare in s 4 : 1 tudi zmagal. Drugo in tudi finalno tekmo je prav tako zmagal Mare, s 4 : 2, in s tem postal zmagovalec Exatlona Slovenija 2022. "Imel sem to priložnost, da sem od doma spremljal Tima in Tea. /.../ Nisem si mislil, da ju lahko premagam. Šele, ko sem dobil prvo piko proti Timu, sem si rekel, da lahko zmagam in tako se je tudi zgodilo,"  je po zmagi povedal Mare.

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 09:45 26.november 2022.

    Nepričakovano! Evo, dokaza, da skromnost zmaga!

Sorodne novice