Magazin > VIP
62298 ogledov

Gledalci Exatlona besni, pravijo, da bi mogli Lino zaradi tega sankcionirati

Exatlon Facebook
Se strinjate?

Sinoči se je v Exatlonu odvila že tretja finalna tekma, v izločitvenem dvoboju pa so se za obstoj borili Klara in Lina ter Teo in Tim. Čeprav je bil Teo statistično najmočnejši tekmovalec čez celoten šov, z izjemo enega tedna, je za eno odločilno točko povedel Tim in si zagotovil mesto v polfinalu. Boj je bil izjemno tesen, fanta sta drug drugemu pobrala tudi vse medalje. 

Enako tudi pri dekletih. Čeprav bi marsikdo mislil, da bo Lina s šestimi medaljami z lahkoto premagala Klaro, se je Klara borila kot levinja in Lini pobrala kar štiri medalje. Nad Klarino sinočnjo predstavo so bili navdušeni gledalci, sotekmovalci, voditelj Jure Košir, "kapo dol" pa ji je dala tudi Lina. 

A veliko gledalcev nad izidom ni navdušenih. Lini na Facebooku očitajo, da je tekmo pogosto začela, še preden je Jure Košir zažvižgal začetek tekme in so mnenja, da bi jo zaradi tega mogli sankcionirati. 

To so opazili spletni komentatorji: 

"Ne morem pa razumeti, kako lahko vsakič prehitro starta, pa niti enkrat ni sankcij. To mi malo ni fer."

"Saj, ko je podrla Andrejo, tudi ni bilo, sedaj se pa prav vidi, da se vse vrti okoli nje in za njo."

"To pa res, Lina vedno prva starta, to je bilo danes lepo vidno." 

Pritožbe so letele tudi na račun koriščenja medalj: "Da Lina ne bi imela toliko medalj na zalogi, bi že zdavnaj izgubila v tem dvoboju, moje mnenje, da bi morali te medalje porabit do polfinala. Klara je imela že lepo prednost v tem boju. V polfinalu se ne bi smelo koristit medalj. Moral bi biti enakovreden boj za vse."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice