Magazin > Film & Glasba & TV
17215 ogledov

To se bo na Planet TV zgodilo z oddajo Jasne Kuljaj

Pri Črnem Petru Planet TV
Gledalci jo pogrešajo in se sprašujejo, če se bo oddaja Pri Črnem Petru vrnila na TV zaslone?

Oddaje Pri Črnem Petru trenutno ni na sporedu, gledalci pa so lahko opazili, da je voditeljica oddaje, Jasna Kuljaj, del nove oddaje na Planet TV Kdo si ti? Zvezde pod masko. Številni so se zato zbali, da priljubljene oddaje ne bo več na sporedu, a temu ni tako, Jasna se vrača z novo sezono oddaje in celo z dvema novima sovoditeljema.

Naslednjo soboto, 27. februarja, se na Planet vrača zabavna glasbena oddaja Pri Črnem Petru, ki prinaša več novosti. Studio se bo prelevil v pravi mestni trg, na katerem bo prostor za glasbene nastope, gostilna pa bo še bolj podobna pravi gostilni, ki jo bodo obiskovali tudi novi liki. Voditeljici Jasni Kuljaj in že znani druščini humoristov se bosta med drugim pridružila nov lastnik gostilne Martin z ženo Fani (Renato Jenček in Maja Blagovič). 

"Zdaj smo šli bolj v smer igrane serije in imamo dodelane scenarije," pravi Jasna Kuljaj, ki je vešča tudi improvizacije. Tokrat se bo ob voditeljski vlogi prelevila v neposredno in dobrovoljno Veroniko, natakarico, ki si želi postati TV-voditeljica. Družbo ji bo delala tudi prikupno zmedena natakarica Sofija (Alja Prgin), že znanim humornim likom, gasilcu Saši (Sašo Dobnik), novinarju Regonu (Sašo Đukić), poštarju Peški (Boštjan Meglič) in športnemu navdušencu Franciju (Matjaž Javšnik), ki se časom primerno zdaj ukvarja predvsem z dostavo, pa se bosta pridružila nova lastnika gostilne, gostilničar Martin (Renato Jenček) in njegova žena Fani (Maja Blagovič). Obeh se spomnimo iz številnih gledaliških vlog in tudi TV-serij, Maja Blagovič je na primer upodobila Marijo v priljubljeni Eni žlahtni štoriji.

Pri Črnem Petru | Avtor: Planet TV Planet TV

Druščino bosta obiskovala tudi mladi komandir policijske postaje Božo (Gregor Podričnik) in policistka Magdalenca (Tina Gunzek), med stalnimi gosti gostilne bo še pogrebnik Bogomil (Vojko Zidar), sicer veliki oboževalec krčmarjeve žene Fani, trgovino na trgu pa bo vodila trgovka Brigita (Ana Facchini).

Krčmar Martin in Fani, ki je umetnica, bosta v gostilno poskušala prinesti čim več pozitivnega vzdušja. "Naša gostilna ni čisto navadna gostilna. Imamo tudi umetniške slike, kakšen koncert. Hočemo dvigniti raven," pravi Fani, Martin pa dodaja, da je znano, da so gostilne tudi prostori psihoterapije. 

V prvi oddaji nove sezone bodo nastopili Gadi ter ansambla Biseri in Topliška pomlad, z zimzelenimi melodijami pa bomo uživali z legendarno skupino Gu-gu. V studio prihaja tudi Sanja Grohar, ki nas je pred kratkim navdušila v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko. Tokrat bo nastopila s svojo pesmijo, s katero bodo tudi pokramljali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice