Magazin > Horoskop in Numerologija
1153 ogledov

NuMeRoSKoP  za teden od 21. do 27. 10. 2019

Jesen Profimedia
Vi ste Mojster sebe in nihče drug! Super ste!

Lekcije 44. tedna: 
Kako ste lahko pravi mojster sebe? Kaj to sploh pomeni?
To pomeni, da se soočate in po danim močeh premagujete lastne strahove in občutek nemoči ali ujetosti, morda celo šibkosti in manjvrednosti. Vsi se kdaj tako počutimo. Mojster se uri v premagovanju sebe, brez, da bi padel v vlogo žrtve. Bodite Mojster. 

Število 44 povezujemo z Mojstrstvom zato je 44.teden v letu vedno pomemben. Označuje nekakšno prelomnico znotraj leta. Do takrat naj bi se že veliko naučili in presegli sami sebe ter izzive leta. Počasi se bližamo naslednjemu obdobju, ki nosi drugačno energijo in le-to lahko že počasi občutimo.  Tako ni ta teden občutek zmedenosti ali ujetosti ali pa želja po nečem več nič nenavadnega. To je pravzaprav klic vaše duše.

Morda ne verjamete, da lahko ena oseba stori spremembo. Mogoče ste mnenja, da niste dovolj močni, spretni, pametni, mladi – karkoli pač – da bi dosegali svoje sanje. Povejte mi, prosim, ste se kdaj zmotili? Morda pa se motite sedaj. 

Naj vas energije tedna popeljejo na krilih vaše duše in največjega možnega potenciala na eno stopničko višje. Bodite najboljša oseba, kar ste lahko in v tem uživajte!


VPRAŠANJA V POMOČ

Kdo vem, da lahko sem?
Kdo sem si želel biti kot otrok?
Kdo bom? 
 
UGODEN ČAS ZA

Dvig kvalitete delovanja
Zdravljenje akutnih težav
Boljše organiziranje življenja 
 
Število življenjske poti 1
Načeloma ste vedno v pogonu. Zdaj pa si dovolite sprejemati. Odprite vrata svojega srca, uma, telesa in sprejemajte za sebe dobro.

Število življenjske poti 2
Po vseh peripetijah na področju odnosov je čas za vas in nekaj novega. Lahko bi spoznali neko prav posebno osebo te dni.  

Število življenjske poti 3
Nekdo bi vam lahko pomagal, veste. Ne bojte se prositi za pomoč. To ne pomeni, da ste nesposobni. Vse bo v redu. 

Število življenjske poti 4
Uporabite energijo, ki vam je pisana na kožo. Bodite drzni, postavite si nedosegljive cilje in verjemite vanje. Takoj zdajle.

Število življenjske poti 5
Postavite drugačne temelje tam, kjer si najbolj želite svobode in 'odrešitve'. Bilo je dovolj zapravljanja časa in bega pred seboj.

Število življenjske poti 6
Spremembe so tu, pa če vam je všeč ali ne. Sprejmite jih z odprtimi rokami. Zdaj ni čas za pogrevanje preteklosti. 

Število življenjske poti 7
Dovolite čustvom, da vas vodijo, čeprav to ni najbolj vam podobno. Zaupajte, da srce ve kaj je dobro za vas. Občutite sebe. 

Število življenjske poti 8
Vedno smo lahko boljši kot včeraj, a pri tem se ne pozabite pohvaliti. Ugodno obdobje za pričetek učenja in duhovni razvoj.

Število življenjske poti 9
Vi ste kreator svojega življenja. V kolikšni meri to nalogo prepuščate okolici ali naključju? Postavite smer. Novo. Višjo.  
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.