Magazin > Horoskop in Numerologija
1027 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 27. 7. do 2. 8. 2020

numerologija Profimedia
Hudič je v detajlih. Ste pozorni?

Lekcije 31. tedna: 
Vse nas je že kdaj tepel drobni tisk. Bodite še posebno pozorni na izrečeno med vrsticami ter na energijo, ki jo zaznavate. Vsi smo nekoliko ''razglašeni'', zato v tem času ni priporočljivo sprejemati ključnih dolgoročnih odločitev. Učite se zaupati tako v sebe kot v druge. Znova. 

Zaupanje naj bi bilo zasluženo, a kaj, ko ga mnogokrat podarjamo prehitro, saj se ne želimo zameriti. Pa pomislite, ali se boste sebi zamerili, ker razdajate slepo zaupanje?

Seveda ni razloga, da bi sklepali, da je nekdo slab brez razloga. A vseeno te dni previdno v novih odnosih, saj smo vsi drugačni kot sicer. Morda sami sebe ne spoznate, morda so se vaši najbližji spremenili, morda svet okoli nas … zavedajte se, da je vse to le del večjega procesa, ki se bo zaključil leta 2023. 

Kdo boste vi tistega leta? Kako bo izgledalo vaše življenje? Samo od vas je odvisno in od odločitev teh dni. V tem času ne nasedajte ničemur, kar bi vas želelo prepričati, da ste ogroženi. Četudi se morda ne počutite dobro ali močno, ste. 


VPRAŠANJA V POMOČ

Kdo ali kaj vas krepi?
Kdo ali kaj vas šibi?
Komu posvečate več pozornosti?

 
UGODEN ČAS ZA

Razstrupljanje
Cilje, ki bodo aktualni v roku 3 do 4 let 


Število življenjske poti 1 
Znova spremembe in negotovost, ki pa nosijo jasno sporočilo: rast je možna. V kateri smeri se bo odvijala, pa je odvisno od vas.


Število življenjske poti 2
Pomemben teden za vaše odnose z najbližjimi in seveda za odnos, ki ga gojite do sebe. Učite se ljubite sebe. Kar pogumno.  


Število življenjske poti 3
Opazili bi lahko povečano skeptičnost. Upoštevajte se, a ne sklepajte prehitro. Vrata (odnos), ki bi jih zaklenili sedaj, morda niso prava. 


Število življenjske poti 4
Odločitev ni dovolj, potrebno bo delovanje. Razbijte v manjše korake in pripravite dolgoročen načrt – za vsaj 4 leta. 


Število življenjske poti 5
Znati sprejeti drugačnost je včasih težko, če le-ta pritiska na vas, da bi bili drugačni. Kaj pa, če bi se obdali s sebi podobnimi? 


Število življenjske poti 6
Ste opazili nov jaz v sebi in svet okoli sebe? Potrudite se ga kar najbolje opisati, saj boste le tako lahko novega sebe izboljšali.


Število življenjske poti 7
Nekdo bi vam lahko pomagal uvideti nekaj, kar vam že dalj časa zre v oči, pa ne prepoznate sporočila. Zato se ne prepirajte, prisluhnite. 


Število življenjske poti 8
Sreča, oziroma možnosti zanjo, se vas drži Zdaj postavljate temelje dolgoročni sreči, zato jim namenite več časa kot bi sicer.


Število življenjske poti 9
Telo bi vam lahko prineslo posebno sporočilo ali občutek. Ne zanikajte ga. Razen, če si želite neko (bolečo) izkušnjo ponoviti. 

 


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.