Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

Odgovor numerologinje – šifra: iskanje

numerologija03_1703 Žurnal24 main
Sem v nesrečni zvezi. Vztrajam zaradi otroka in ker finančno sama ne bi zmogla. Na drugi strani je simpatija, poročena, in traja že 10 let.

Sem v nesrečni zvezi. Vztrajam zaradi otroka in ker finančno sama ne bi zmogla. Na drugi strani je simpatija, poročena, in traja že 10 let. Rada bi prenehala z enim in drugim, vendar ne morem, kot da sem uročena, se ne morem premakniti z mrtve točke. Kaj lahko pričakujem na tem področju in v katerem obdobju?

Odgovor numerologinje
Žal niste navedli nobenega podatka o vaših srčnih izbrancih, zato lahko odgovor navežem le na vaše podatke. Najboljše možnosti za prekinitev katerekoli zveze imate v letošnjem letu, ker ste pod močnim vplivom števila 7, ki vas bo vse bolj gnalo, da se postavite na svoje noge, da zracionalizirate svoje življenje in ga uredite tako, da bo osrečevalo vas. Drugo leto se bo vaše finančno stanje izboljšalo, leta 2010 pa bi se utegnili zaplesti v novo resno ljubezensko zvezo (seveda, če boste pretrgali obstoječi dve). V vaših izračunih imate karmični dolg 15/6, ki nakazuje pretirano navezanost. Zaradi pomanjkanja varnosti in ljubezni v mladih letih ste raje v hladni zvezi, kar se tiče čustev, kot da bi bili sami. Morali boste okrepiti lasten obstoj, saj drugim dovoljujete, da gospodarijo s potekom vašega življenja. Tudi sami zmorete. In konec koncev niste sami, imate otroka, kajne?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.