Magazin > Horoskop in Numerologija
13 ogledov

Odgovor numerologinje – šifra: ozdravitev

(Foto: null) Žurnal24 main
Zanima me, ali bo moja mami prenesla vse kemoterapije in ali bo lahko premagala raka.

Vaša mami je letos pod vplivom števila 3, zato naj se potrudi izraziti vsa svoja čustva na varen način. Poskrbite, da bo v njenem vsakdanu precej sončka in smeha, vsaj nekaj vedrine. To je število optimizma. Torej, če bo našla vero v neko lučko na koncu predora, bo svojo ustvarjalno energijo usmerila v proces zdravljenja.

Do svojega 55. leta je v svojem drugem življenjskem ciklu pod vplivom števila 9, ki simbolizira čustva, pa tudi zdravljenje. Rak je značilna bolezen zatrtih čustev. Bolj ko bo sproščala svoje zavore, pretočnejša bo njena energija. Letos se je začelo tudi njeno četrto obdobje vrhuncev pod vplivom števila 8, kar pomeni, da naj življenje poskusi prilagoditi SEBI in svojim potrebam, naj reorganizira svoje prioritete. Izzivi so pod vplivom števila 4, ki pa vsekakor prinaša težavnejše situacije, povezane z zdravjem. Žal niste posredovali njenega imena, zato ne morem oceniti, ali se kje skriva kakšen karmični dolg in bi bilo v zvezi z njim treba dati še kak nasvet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.