Magazin > Lepota & telo
1420 ogledov

Najbolj spektakularni trenutki Karla Lagerfelda

Karl Lagerfeld
1/17
Bil je znan po razkošju in po tem, da je svoje privržence vedno pustil odprtih ust.

Modni oblikovalec Karl Lagerfeld, od katerega se je svet poslovil v torek, je bil umetniški direktor najbolj prestižne modne hiše na svetu Chanel vek kot 35 let. Z njim so sodelovala vse največja imena modne in filmske industrije zadnji štirideset let, njegove muze so bile legendarne manekenke Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Kate Moss in novodobna »it« dekleta, kot so Cara Delevingne, Gigi Hadid, Rihanna in Kaia Gerber

Karl Lagerfeld Magazin Znan vzrok smrti Karla Lagerfelda

Chanelove pravljične modne revije, nad katerimi je roke držal Karl, so bili pravi spektakularni šovi, ki jih je postavil na najlepše kotičke Pariza in tudi sveta. Modne piste je spremenil v pravljične dežele, veleblagovnico, otroški vrtiljak, protestni shod … manekenke pa so se nekoč sprehajale celo po plaži. Na njegovih modnih revijah so nastopale svetovne glasbene zvezde, vedno je poskrbel za spektakel, poln razkošja in domišljije.

Karl Lagerfeld mačka Choupette Magazin Bo Lagerfeldovo premoženje podedovala njegova mačka?

Nekaj najlepših modnih revij in njegovih zvezdniških muz si poglejte v galeriji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice