Magazin > Odnosi in prosti čas
21376 ogledov

Ana nezvestega moža in dva otroka prepustila ljubici, sledilo je to

nesrečen par, ljubezen, ločitev Profimedias
Zgodbe o prevarah v zakonih so zelo različne, nekatere pa so tako nenavadne, da lahko služijo kot scenarij za film.

Srbski Kurir poroča o tem, kako elegantno je mamica Ana na realna tla postavila nezvestega soproga in njegovo ljubico. Velikokrat žal slišimo, kako je še do včeraj čudovit par vložil papirje za ločitev, glavni razlog pa so največkrat tretje osebe ali nepremostljive razlike med partnerjema.

Zgodba tega para pa je lahko v poduk vsem, še posebej ženskam, ki imajo ob sebi nezveste soproge! Ana in Dimitrij sta bila poročena pet let, kot poroča Stil.kurir.rs. V tem času sta se jima rodila dvojčka. Triletnika sta bila neverjetno nemirna in svojeglava, a ju je Ana uspešno obvladovala. Mislila je, da ima življenje iz pravljice: moža, ki jo ljubi, in kot dvojno krono njune ljubezni - sinova. Svet pa se ji je podrl, ko ji je Dimitrij priznal, da ljubi drugo žensko in da namerava z njo začeti skupno življenje. Ana, obremenjena s skrbmi za sinova, sploh ni opazila, da se kaj takega dogaja, zato je bil to zanjo še dodaten šok. Nenadoma se je znašla v najhujši nočni mori. Vse življenje se je zgražala nad takšnim scenarijem, da bo končala kot ločenka z dvema majhnima otrokoma.

Ko ji je mož povedal resnico, ni naredila škandala. Naredila je nekaj povsem nepričakovanega. Možu je rekla, da lahko ostane v hiši, še več, naj pripelje tudi svojo ljubico! Dimitrij je najprej mislil, da se je Ani zmešalo, ko pa je začela pakirati stvari, je sledil pravi šok. Odločila se je, da bo ljubici prepustila tudi otroke. Pristala je na plačilo preživnine za fanta in odšla. Po otroke je prihajala vsak konec tedna, pazila jih je tudi za počitnice ali ko Dimitrij ni mogel. Toda moževa ljubica ni želela biti mati njunih otrok. Vse to se ji je zdelo utrujajoče in ni želela živeti v taki skupnosti. Želela je Dimitrija, ne pa njegovih otrok. Tako je po nekaj tednih skupnega življenja Dimitrij ostal brez ljubice in žene.

Ker si ni mogel predstavljati življenja kot oče samohranilec, je Ano prosil, naj se vrne domov. Privolila je, a pod enim pogojem, da Dimitrij hišo prepiše nanjo in otroke ter da ji vsak mesec plačuje preživnino. Vrnitev na stara pota ni prišla v poštev! Zdaj je bila Ana tista, ki je zahtevala ločitev in po vsem, kar je prestala, je postala pravi navdih ženskam, še posebej tistim, ki preživljajo podobno situacijo.

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:27 29.februar 2024.

    Tako se dela ženska, ne pa joka in prosjači tipa naj ostane z njo, čeprav ji je nasadil rogove.

Sorodne novice