Magazin > Odnosi in prosti čas
19485 ogledov

"Mož je imel afero in to je bilo najboljše, kar se nama je zgodilo"

Charity Craig Instagram
Danes s svojo izkušnjo nezvestobe pomagata drugim.

Ta soproga pravi, da je bila moževa prevara nekaj najboljšega, kar se jima je zgodilo in danes pomaga drugim, poroča New York Post. Charity in Matt Craig sta se spoznala kot najstnika, poročila pa sta se leta 2004, ko jima je bilo 21 in 25 let. Charity je pred prevaro svojo zvezo označevala za srečno in rada povedala, da je poročena s svojim najboljšim prijateljem. Leta 2012 pa je ugotovila, da se njen mož, ki je delal kot glasbeni pastor, dopisuje z drugo žensko. 

Par se je odločil, da bosta eno leto živela ločeno in se intenzivno posvečala sama sebi. Oba sta se odločila za terapijo, Charity je šele na terapiji spoznala, kako nesrečna je v resnici. Prav tako je na sebi delal Matt, ki je tudi pustil službo in zamenjal telefonsko številko.

"Kar eno leto sva zadeve predelovala vsak pri sebi, preden sva se vrnila v normalno življenje. Obiskoval sem terapijo in prebiral knjige o odnosih. Naredil sem vse, kar je bilo treba, da pridobim nazaj njeno zaupanje. Tudi telefon sem puščal odklenjen," je povedal Matt, ki pravi, da je ženi pustil, da je govorila o prevari, kadar je želela, na valentinovo 2013 pa jo je prosil, da se pobotata.

"Želela sva izsesati življenje drug iz drugega, čeprav je vsak sam odgovoren za svojo srečo. Ta pravara je bilo nekaj najboljšega, kar se nama je zgodilo. Pod vprašaj je postavila vse, a bila sva v zelo toksičnem in nezdravem odnosu," pa pravi Charity, ki danes pomaga drugim parom, ki se soočajo z nezvestobo. 
 

Komentarjev 3
  • Boschtjan Zupanchich 15:58 22.marec 2023.

    Preveč Sta Nečistovala ( imela spolne odnose ki niso namenjeni reprodukciji) , tako je prišel zazdor med zakonca, in je eden prej kot drugi šel iskati "sveži zrak", posledica pa je razhajanje , razdor in na koncu ločitev. Le koliko ...prikaži več časa bosta zdržala tokrat , če se bosta še naprej preveč predajala nečistovanju ? Jaz Vem, da ne dolgo , ker jima Bo slej ko prej spet zmanjkalo energije, in bosta spet iskala "sveži zrak", past pa se jima bo znova podstavila pod noge, ker imata že v sami osnovi napa

  • R2D2 13:56 22.marec 2023.

    Valda je mel tip afero, saj ne moreš cel lajf guzit tak kup iztrebka! Crkneš!

Sorodne novice