Magazin > VIP
44174 ogledov

Sina vprašala, ali ga moti ženin nered, njegov odgovor navdušil splet!

kuhinja umazana posoda Profimedias
Kako lepo ...

Clint Edwards piše priljubljen blog No Idea What I'm Doing: A Daddy Blog (Nimam pojma, kaj počnem: Očkov blog) in ko je je mama v enem izmed telefonskih pogovorov vprašala, ali ga ne moti, da njegova žena Mel, s katero imata tri otroke, ne pospravlja po hiši, sprva ni vedel, kaj naj ji odgovori. Vedel je, da mama ni žaljiva do njegove sporoge, le radovedna. Po premisleku ji je odgovoril in svoje razmišljanje delil na Facebooku, kjer je kmalu doživelo svetovno slavo. 

 

Med drugim je zapisal, da sta z ženo enakovredna partnerja in da oba opravljata gospodinjska opravila. Njegova hiša sicer ni tako čista kot hiša njegove mame, vendar ga to ne moti. Spominja pa se, da mu je oče nekoč svetoval, kako naj izbere ženo. Tako, da se pri njej pojavi nenajavljen in vidi, kako urejeno hišo ima. Clint to pripisuje generaciji "baby boom" in vsem pritiskom, ki jim še iz svoje mladosti sledi njegova mama.  

"Za razliko od očeta nisem razmišljal o čisti hiši, ko sem se poročil s svojo ženo. Razmišljal sem, kaj ima za povedati. Kako se počutim ob njej, kako se veliko smeji, to mi je všeč. Razmišljal sem o tem, da je  prijazna in pozorna ter da si takšno mamo želim za svoje otroke. Zato sem mami po premisleku odgovoril: 'V ta zakon nisem vstopil zaradi čiste hiše, ampak zato, ker se mi je zdelo, da je to oseba, s katero bi si želel preživeti življenje.' Po premoru je mama odgovorila: 'Da, to se zdi bolj pomembno kot čista hiša'. Odgovoril sem ji, da sem tudi jaz takega mnenja," je zapisal Clint, njegova objava pa je hitro postala viralna.

 

Komentarjev 5
  • Avatar Rialessta
    Rialessta 22:14 03.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • jozicamurn 21:35 03.januar 2022.

    Mlade punce ne vedo nič o življenju in žal ne znajo ne kuhati ne pospravljati, saj te rutine niso imele, ko pa so samo v mobitel gledale cel danza tiste like like in like like. Od takšnih ne bo nič, ...prikaži več saj niso za nič drugega kot pa za eno noč.

  • marjeta698 14:54 03.januar 2022.

    V RITKO NE MOREŠ ZANOSIT LP

Sorodne novice