Magazin > Odnosi in prosti čas
7036 ogledov

Po 600 povabilih na zmenek sem izbrala dva

spletni zmenki Profimedias
Tako zmenkarjenje na spletu izgleda v živo.

Po prijavi na spletnem portalu Ona-on (o tej izkušnji si lahko preberete TUKAJ), sem se odločila, da storitev preizkusim tudi v živo. 

Zmenkarjenje po spletu je kot loterija. Lahko zadaneš ali pa pač ostaneš na istem. Največji minus je ta, da splet ne pretaka energije in kemije, ki se dogaja v živo. Tako nikoli zares ne veš, kdo bo na zmenek prišel, tudi če sta se pred tem odlično ujela v pogovoru. V živo je pač v živo. Z zmenki, ki jih spoznaš preko spleta je pri meni tako kot s spletnim nakupovanjem. Stvari še vedno rada vidim v živo, da se odločim, ali gredo z menoj domov …

Sama sem izbrala fanta, ki sta se odzvala hitro in na kavo z veseljem prišla kar med mojo službeno malico. Oziroma na pivo? Prvi je namreč naročil pivo. Nič narobe, a morda malce nenavadna izbira za dopoldanski zmenek z neznanko. Ali se to zdi samo meni? V pogovoru sicer prijazen, odkrit glede svoje preteklosti, vendar na koncu velik minus za opazke. Komentarji o zadnjici, tudi pozitivni, se mi zdijo rezervirani za bolj intimne odnose, pa tudi izjave kot je "jaz že vem, kam bi te vtaknil", dajo slutiti, da ima kandidat v mislih kaj bolj mesenega kot pa resnega. 

Kandidat številka dve se je izkazal za precej bolj kulturnega sogovornika, prijaznega, odkritega, pogovor je lepo stekel in če bi iskala zares, bi se z njim zagotovo še dobila. Drži pa, da še vedno verjamem v tiste iskrice, ki se pač zgodijo spontano in jih tovrstni dogovorjeni zmenki nekako pogasijo, saj točno veš, zakaj si prišel in se zaradi občutka sočnega zrezka na pladnju ne počutiš nič kaj pristno, spontano in seksi. Še vedno ga ni čez spontano spogledovanje, ko se dva naključno srečata in ujameta. Vsaj zame je to potrditev, da se stvari pač res zgodijo, ko se morajo. Ampak to velja zame, za nekoga drugega pa so tovrstni portali morda odlična odskočna deska, iz katere skočijo v čudovito razmerje.

Tudi ženske smo od vraga

Moja kandidata sta mi zaupala, da znajo biti tudi dekleta namazana z vsemi žavbami. Zgodilo se je tudi to, da se je dotična gospodična na portalu predstavila s tujo sliko. Medtem ko je neka druga kandidatka že na prvem zmenku na dolgo razlagala o svojih vročih izkušnjah s tujci in želela sogovornika kar takoj preizkusiti. Čeprav je Ona-on portal za iskanje gospodične in gospoda pravega, ga očitno nekateri vseeno vidijo kot priložnost za iskanje neobveznega seksa. 

Komentarjev 1
  • matermila 08:48 01.marec 2018.

    Kandidat št.2,je bil morda res bolj kulturen sogovornik,vprašanje pa je,če je bil bolj iskren.Tudi zelo "kulturni" lahko imajo v mislih samo mesene užitke(kar seveda ni nič narobe),le da si vzamejo malo več časa.Z gospodičnami,ki bi rade izbranega kar hitro naskočile,tudi ...prikaži več ni nič narobe,mogoče bi lahko prej samo namignile za kaj gre,da se mulc ne bi prestrašil, ko ga "dama" napeljuje.

Sorodne novice