Magazin > Odnosi in prosti čas
2543 ogledov

Stvari, ki jih na prvem zmenku ne smete nikoli narediti

zmenek Profimedias
Mini vodič, kako si na prvem zmenku ne uničiti možnosti za drugega.

Spodnjih nasvetov naj bi se držali vsi, ki si želijo še drugega zmenka. No, če pa si ga ne želite, če vas oseba, ki sedi nasproti vas, sploh ne privlači ali pa vam gre na živce … Potem delajte stvari, ki so na spodnjem seznamu, piše britanski Cosmopolitan.

Ne bodite nesramni do osebja

Najhujša stvar, ki jo lahko na zmenku naredite je, da ste nesramni do osebja v restavraciji, kinu, kjerkoli pač že ste na zmenku. To, to v vsakem primeru ni lepo, kajne? Nikomur niso všeč ljudje, ki mislijo, da so superiorni in se tako obnašajo do osebja v restavraciji.

Nenehno visite na telefonu

Ja, dandanes se na naših pametnih telefonih dogaja veliko stvari. Če slučajno čakate kakšen nujen klic ali sporočilo, poskrbite, da izklopite mobilne podatke in brezžično povezavo. Vaš zmenek noče, da bi ga med pogovorovm nenehno prekinjali zvoki facebooka, vibra in vseh ostalih možnih družbenih omrežij. Posvetite se osebi, s katero ste na zmenku. Telefon lahko počaka.

Govorite o bivši oziroma bivšem

Vsi imamo nekoga, s komer smo že bili v zvezi, a to še ne pomeni, da hoče vaš novi izbranec to tudi poslušati. Bolj ko boste govorili o bivšem, bolj se bo dozdevalo, da si ga še vedno želite.

Preveč preklinjate

Drage dame … Pazite malce na jezik. Nočete, da bi izpadle preveč vulgarno, kajne? In moški … S preklinjanjem ne boste nič dokazali in boste izpadli samo slabše, kot ste sprva mislili, da boste.

Ne zamujajte

Vsak se veseli prvega zmenka in se sprašuje, kako bo potekal, kaj se bosta pogovarjala in ali se bosta ujela. No nikomur pa ni všeč, če zmenek zamuja. Bodite točni, spoštujte osebo, s katero ste se dogovorili in pomislite, kako bi bilo vam, če bi morali čakati.

Nenehno preverjate, kako ste videti

Nič kaj privlačno ni, če se nenehno gledate v ogledalo ali odsev v kateri od steklenih izložb. Delovalo bo, da ste preveč samozavestni in da imate več dela sami s sabo kot z osebo, s katero ste na pijači.

Ne delujte preveč zagreto

Seveda, nekdo vas privlači, na pijači ugotovite, da se odlično ujameta, a vseeno … Pri flirtanju bodite zmerni. Želite izpasti posesivno? Verjetno ne. Ustavite konje in se prepustite toku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.