Magazin > Odnosi in prosti čas
890 ogledov

Tako si lahko silvestrovo popestrite doma

novo leto ženska zabava Shutterstock
Letos zabave in druženja na prostem odpadejo, zato vam ponujamo nekaj prazničnih nasvetov, s katerimi si lahko popestrite najdaljšo noč v letu doma.

Oblecite si najlepšo obleko

Kljub temu da boste doma, ni razloga, da se ne uredite, kot da se odpravljate na čisto pravo zabavo. Nadenite si najljubšo obleko, visoke pete, naličite se in uredite pričesko. Tako boste začutili, da ne gre le še za en običajen večer, temveč boste začutili duh praznične silvestrske noči. 

Zabava | Avtor: Profimedias Profimedias

Pripravite si praznično pijačo

Penina je simbol novoletnih praznovanj, še bolj praznično pa jo lahko naredite tako, da kozarce za penino okrasite s pisano dekoracijo za torte. Robove kozarcev navlažite z limoninim sokom, nato pa jih pomočite v dekoracijo. Če prisegate na kuhano vino, ga lahko postrežete v kozarcu in za okras dodate cimetovo palčko in rezino pomaranče. Ljubitelji gina, pa ga postrezite s popki posušenih vrtnic in brinovimi jagodami. 

Priredite video klic z najdražjimi

Priredite Zoom zabavo in svoje najljubše prijatelje združite na video klicu. Tako boste dvignili vzdušje in se povezali s prijatelji, kljub temu da ne morete biti skupaj. 

video klic | Avtor: Profimedia Fotografija je simbolična. Profimedia

Glejte praznični program 

Televizije letos napovedujejo pestro silvestrsko dogajanje, kaj bo na sporedu 31. 12. zvečer, lahko preverite TUKAJ

Priredite tekmovanje v prigrizkih

Naj vsak družinski član naredi svoj najljubši silvestrski prigrizek, nato pa izberite najbolj slastnega. 

prigrizki | Avtor: Profimedias Profimedias

Načrtujte virtualno polnočno zdravljico

Če že ne morete v živo, se s prijatelji dogovorite, da boste nazdravili preko video klica. 

Glejte najljubše filme

Čas doma lahko izkoristite tudi tako, da si priredite pravi filmski maraton in si ogledate vse filme, za katere čez leto niste našli časa. 

Priredite si plesno zabavo 

Naj se vaša dnevna soba prelevi v čisto pravo plesišče. Glasba in ples vedno dvigneta razpoloženja, tudi če sta na plesišču le dva ali pa sami. 

Postrezite z razkošnim narezkom 

Kupite si delikatese, ki si jih običajno ne privoščite. Posebne sire, salame, oreščke in si iz njih ustvarite gurmanski narezek, ki ga boste lahko poljubno grizljali tekom večera. 

narezek, sir, salama | Avtor: Profimedias Profimedias

Naj letijo konfeti

Ob polnoči namesto ognjemeta "razstrelite" okolju veliko bolj prijazne konfete, ki bodo poskrbeli za prazničen vstop v novo leto. 

Za piko na i poskrbite s sladico 

Brez sladice ne gre, pripravite nekaj posebnega, kar obožuje cela družina. Morda čokoladni sufle po receptu Cool fotra, ki ga najdete TUKAJ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice