Magazin > Odnosi in prosti čas
9457 ogledov

To je 5 znakov, da ima vaš partner v službi afero

Varanje, horoskop, razmerje Profimedia
Ste vedeli, da se kar 85 odstotkov afer zgodi na delovnem mestu? Strokovnjak za govorico telesa Inbaal Honigman razkriva 5 znakov, ki kažejo na to, da partner pred vami nekaj skriva. Morda afero na delovnem mestu? V raziskavi RANT Casinoja pa ni sodeloval le Honigman, temveč tudi 3800 prostovoljcev z vse Britanije.

1. Ne more vzpostaviti očesnega stika z vami

Če vaš partner vara, ne bo mogel ohraniti daljšega očesnega stika z vami, ker poskuša prikriti morebitne očitne izraze. Bodite pozorni na poglede, ki jih hitro odtrga, ko poskušate z njimi vzpostaviti očesni stik. Če sumite na nezvestobo, poskusite začeti pogovore o delu in bodite pozorni, saj lahko njihov pogled šviga z ene strani na drugo, medtem ko poskušajo ohraniti svoje skrivnosti.

2. Ko se pogovarjajo o delu, preidejo v obrambni način

Partner, ki nima česa skrivati, bo običajno pokazal odprte, nevtralne kretnje z rokami, ki naravno visijo ob strani telesa, ko govori o delu. Če pa nekdo nekaj prikriva, se to lahko kaže z zaprto govorico telesa, kot so stisnjene pesti, prekrižane roke ali pokrivanje ust in obraza z rokami, zaradi česar se počutijo zaščitene, ko poskušajo skriti, da govorijo neresnice.

3. Napetost v ramenih

Varanje na delovnem mestu lahko vodi do povečane ravni stresa in ta napetost se pogosto kaže v ramenih, zaradi česar so videti dvignjena in toga. Ta obrambna drža je lahko fizični znak notranjega nemira.

4. Nenehno se trudijo, da bi imeli telefon pri roki

Tisti, ki vara, je skoraj vedno zaskrbljen, da bodo sledovi njegovega početja na telefonu. Bodite pozorni na znake, kot so prestavljanje z ene noge na drugo, tapkanje s prsti in nenehno iskanje telefona. Nemir lahko pomeni težave.

5. Hitra hoja

Sprehajanje po cesti s partnerjem, ki vara, je lahko kot vožnja po toboganu. Morda so preveč zaskrbljeni, da bi jih odkrili, zato hodijo hitreje. Če se držite za roke, boste morda opazili potne dlani. Lahko tudi nenehno pregledujejo svojo okolico, kar je znak njihove živčnosti in strahu, da bi jih kdo videl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice