Magazin > VIP
5989 ogledov

Ana Klašnja objavila fotografijo s trebuščkom

Ana Klašnja Instagram
Na Instagramu in v medijih je završalo ...

Prima balerina Ana Klašnja je na Instagramu objavila fotografijo nosečniškega trebuščka in za hip zmedla svoje sledilce, ki pa so, če so prebrali objavo ob fotografiji, lahko razbrali, da je Ana nosečniško fotografijo vzela iz arhiva in se z njo poklonila sinu Jaši, ki je dopolnil štiri leta. "Od trenutka, ko si se rodil, se soočam s strahovi, za katere nisem vedela, da obstajajo. Učim se o moči, za katero nisem vedela, da jo imam. In ljubim te tako močno in brezpogojno, da si nisem mislila, da je to mogoče. Vse najboljše moj sladki mali fant. Tako zelo te ljubim," je zapisala Ana in prejela ogromno čestitk.

39-letna balerina sicer ne skriva, da si želi svojo družino še povečati.Zaveda se, da tempa profesionalne balerine ne bo mogla več dolgo držati, a že točno ve, česa si želi po koncu kariere. "Zdi se mi, da lahko stisnem še kakšna dve, tri leta, tako čutim. Po šestindvajsetem začneš čutiti, to je vrhunski šport in takrat se začne. Nato pa morda še enega otroka, imam to željo. Sedaj so tako luškani. Odziva se, razume vse, to obdobje je najlepše, se crtljamo in res zelo uživamo," je septembra za zurnal24.si razkrila Ana. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice