Magazin > VIP
41919 ogledov

S tem se bori Ana Klašnja: "Iz leta v leto je težje"

Ana Klašnja Miloš in Nataša Horvat
Prima balerina pravi, da bo zdržala še največ tri leta …

Prima balerina in televizijka Ana Klašnja pri 39-tih priznava, da se vsakdan težje konkurira dvajsetletnim balerinam. "Moj poklic je tak, da marsikdo reče, da imam še vedno postavo dvajsetletnice. Drži, a jaz sem balerina, vsakodnevno se borim s tem, da je moje telo videti tako, kot da je staro dvajset let. A iz leta v leto je to težje. Včasih dva večera zaporedoma nisem jedla in sem takoj izgubila kilograme, danes pa tudi po en mesec ne smem jesti zvečer in moram res paziti in se odrekati stvarem. Ni tako enostavno, a to paše k poklicu. Po eni strani imam srečo, da imam tak poklic, ki me ohranja v konstantni vitalnosti in mladostno, po drugi strani pa je to kar precejšnje breme. Neštetokrat si želim, da bi se lahko malo sprostila kar se tiče hrane, vendar se ne morem," priznava Klašnja. 

Vsaj poleti pa je čas, ko se lepotica vseeno vsaj malo sprosti. "Poleti nimam režima, se prepustim in uživam. Sem velik gurman in zelo rada jem. Sami treningi mi sicer poberejo precej energije, še vedno pa moram paziti na ogljikove hidrate, sladkorje in tudi alkoholu, sladkim in gaziranim pijačam se izogibam," pravi in dodaja, da v prostem času, kolikor ga sploh ima, rada le odklopi: "Prosti čas izkoristim za to, da grem vsaj enkrat na teden na masažo ali pa preprosto ležim doma v banji, si vzame pol ure zase in izklopim, pogledam kakšno serijo. Nekaj kar je samo zame, da se ne rabim ukvarjati z drugimi ljudmi in da moje telo in možgani počivajo."

Zaveda se, da tempa profesionalne balerine ne bo mogla več dolgo držati, a že sedaj točno ve, česa si želi po koncu kariere. "Zdi se mi, da lahko stisnem še kakšna dve, tri leta, tako čutim. Po šestindvajsetem začneš čutiti, to je vrhunski šport in takrat se začne. Nato pa morda še enega otroka, imam to željo. Sedaj so tako luškani. Odziva se, razume vse, to obdobje je najlepše, se crtljamo in res zelo uživamo," o karieri, družinskih načrtih in sinu še razkrije Ana. 

Komentarjev 1
  • eaq89064 18:19 08.september 2019.

    Ostanite doma mama iz New Yorka je delila svojo skrivnost o tem, kako je sposobna vzeti 1500 ameriških dolarjev na teden od spletnega dela Le tri tedne po izgubi starega zaposlitve ... Preberite več.........>>>>> www.WebWork3.Com

Sorodne novice