Magazin > VIP
16906 ogledov

Ana Praznik o očitkih na Delovno akcijo

Delovna akcija Voyo
Ana Praznik ni le voditeljica oddaje Delovna akcija, pravi, da ji ljudje pišejo in jo kličejo na dnevni bazi.

Pevka, radijska in televizijska voditeljica Ana Praznik se je gledalcem v srca usidrala predvsem kot voditeljica oddaje Delovna akcija, v kateri socialno ogroženim družinam prenavljajo dotrajane in neprimerne domove. Trenutno končujejo s snemanji zadnje sezone in že načrtujejo novo, ki bo na sporedu drugo televizijsko sezono. Vendar Ana ni le voditeljica oddaje, je njen zaščitni obraz in pomoči potrebni na dnevni bazi kličejo ter pišejo tudi njej. Čeprav ni dobrodelna organizacija, vedno pravi, da je pri tej oddaji z dušo in telesom.

Prošenj je ogromno, žal seveda ne morejo pomagati vsem. Nekajkrat pa so na oddajo in Pop TV že leteli očitki, da nekatere družine ne bi smele biti upravičene do prenove ali da zgodbo predstavijo le enostransko. Tako se je zgodilo nedavno, ko je Suzano Flisar bivši soprog obtožil, da "manipulira na račun otroka". Ali si je nekdo zaslužil prenovo ali ne, je večkrat tudi priljubljena debata na forumih, zato nas je zanimalo, ali Pop TV preveri trditve družin, preden jim priskočijo na pomoč. "Družine in posameznike, ki jim dom prenovimo, skrbno izberemo na podlagi več uradnih dokazil ter v upanju, da jim bomo vsaj malo polepšali življenje. To je tudi naše edino vodilo pri ustvarjanju oddaj, saj smo v petih sezonah Delovne akcije prenovili že 35 domov in s tem pomagali tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo," so povedali v začetku aprila. 

Za komentar pa smo sedaj prosili še obraz oddaje, voditeljico Ano Praznik, ki pravi: "Dokler nimaš celotne slike, težko presodiš. Če bi bilo po moje, bi pomagala vsem, ki živijo v pomanjkanju. To je licenčna oddaja s pravili in mi se jih držimo. Negativnih komentarjev niti ne prebiram, kasneje mi drugi povedo, da se je 'vžgalo'. Namesto da bi bili veseli, da se je nekaj lepega zgodilo in pustili negativizem ob strani. Tudi mediji, koliko lepih in pozitivnih zgodb je za izpostaviti, namesto negativnih." 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • rd2dmk2 06:26 08.maj 2023.

    jezika špoarou, kruha stradov.. mene zanima kako najdejo te "reveže" ? bom dejal takole nekoč nekdaj sem imel možnost se malo "razgledovat " po sloveniji. in se srečaval osebke same , skor pozabljene v obučnih bivalnih razmerah, otroci pa v ...prikaži več ljubljani na lepih službah..bi jim dal zadnji belič, tem revežem, ko ne bi vedel da imajo sorodstvo bogato skor kot Krez.

  • Ender3 12:49 07.maj 2023.

    Tako bedni Čakarmiš s svojo ekipo trži komercijalo..Ljudje dovolj je, teh ponavljajočih šovov in zavajanja gledalcev in poslušalcev saj, kaj bolj izvirnega niso sposobni ustvariti..

  • Avatar lopov
    lopov 10:45 07.maj 2023.

    Bolj temeljito bi trebalo preveriti te ki jim prenavljajo.. ker že več krat po renoviranju prišo na dan čudne zadeve od poznavalcev twh oseb

Sorodne novice