Magazin > VIP
12601 ogledov

Zaradi tega mislijo, da je Aneta Andollini pripadnica sekte

aneta andollini Saša Despot
Po incidentu na Hrvaškem je ugotovila, kdo so njeni pravi prijatelji ...

Aneta Andollini je v življenju obrnila nov list, danes živi le še za svojo družino, za desetletno hči in trinajstletnega sina. Po nesreči, ki jo je poleti povzročila na Hrvaškem in o kateri so pisali domači in tuji mediji, je ugotovila, kdo so njeni pravi prijatelji. "Ko je prišlo do nesreče, se niti ena ni zavzela zame, niti ena ni poklicala moje mami, da bi ji razložila, kaj se dogaja. Ljudje so pokvarjeni in ljubosumni, drugi pa bi samo mešali drek, zato sem se čez noč od vseh umaknila. Trenutno sem v fazi, v kateri delam sama na sebi in vsak dan duhovno rastem. Nikomur ne pustim, da mi ruši ravnovesje. Ob meni so lahko samo ljudje, ki me spoštujejo in mi pustijo, da sem taka kot sem," pravi Aneta, ki v trenutni covid situaciji uživa, saj se lahko povsem posveti otrokom, kuha in hodi v naravo.

Pravi, da moškega v življenju ne pogreša in da je zaenkrat srečno samska, čeprav ima snubcev na pretek. "Imam snubcev, bivših fantov, ki so obupani, neotesancev, ki pa me ne zanimajo. Z moškimi imam že od nekdaj težave, ker sem neodvisna, samostojna in se ne pustim voditi. In moškim to ni všeč. Sicer pa danes vsi moški živijo pri mamicah ali pa so poročeni. Nikogar ne bom vzdrževala, pa tudi ljubica ne bom nikomur. Danes je zelo težko dobiti primernega partnerja, tako za ženske kot za moške. Seveda mi kdaj zvečer manjka kakšen objem, a imam otroke, da se stisnem k njima. Tisti fu* pa danes dobiš, kjer želiš, če bi ga že potrebovala," je prepričana Aneta, ki se zanaša le še na svojo intuicijo, zato ji marsikdo očita, da je zaradi svojih novih prepričanj pripadnica kakšne sekte, a Aneta se temu le nasmeji. 

Komentarjev 6
  • Tomaz_321 06:11 26.november 2020.

    "Nobenemu ne bom ljubica" in "Tisti fu* pa danes dobiš, kjer želiš, če bi ga že potrebovala..." Ta babnica RES nima vseh kokoši pod streho....

  • alibaba40 19:04 25.november 2020.

    ne covid, na tem primeru se vidi kako smo zafurali predvsem novinarstvo in tudi zdravstvo, da se lahko takšen možganski vakuum pojavlja v novicah namesto na obveznem opazovanju in zdravljenju, po potrebi tudi z elektrošoki.

  • Kojak 18:44 25.november 2020.

    NIhče ne mara "prijateljev" kateri PIJAN vozijo in PLJUVAjo ter KRIČIjo na policiste.

Sorodne novice