Magazin > VIP
4295 ogledov

Aretirali raperja, ki naj bi grozil tudi Senidah

Buba Corelli Instagram
Pretep in streli ...

Po streljanju v sarajevskem naselju Stup je policija v ponedeljek aretirala dve osebi. Eden od aretiranih je Amar Hodžić, znan kot Buba Corelli, trenutno zelo priljubljen raper in glasbeni producent v državah bivše Juge, ki je sodeloval tudi z našo pevko Senidah. Amar je preko svojega tiskovnega predstavnika že povedal, da z incidentom ni povezan in da se je le ob napačnem času znašel na napačnem mestu. 

Ravno Corelli pa se je v srbskemu mediju Kurir pred kratkim znašel kot eden izmed domnevnih članov tako imenovane estradniške mafije, ki menda izsiljujejo tudi našo pevko Senidah. Kot je poročal Kurir, naj bi se Senidah junija iz Sarajeva v Ljubljano uradno vrnila zaradi zapiranja državnih meja, neuradno pa naj bi se vrnila zaradi groženj, ki jih je prejela zaradi tega, ker se je odločila zamenjati ekipo sodelavcev, med katerima sta bila bosanska raperja Buba Corelli in Jala Brat, ki naj bi bila z tovrstno mafijo tesno povezana. Pevko naj bi prestrašili z napadom na njeno vozilo, a so jo na to znanci menda takoj opozorili, zaradi česar je takrat tudi nemudoma zapustila Sarajevo. Kurir še poroča, da estradna mafija od nje zahteva pol milijona evrov.  

Domnevno estradniška mafija želi, da bi jim Senidah  povrnila naložbe, kot je oglaševanje in ustvarjanje blagovne znamke v njenem imenu ter plačilo stroškov za ustvarjanje njene kariere v tujini. Zato ji grozijo, naj jim izplača "odškodnino". V primeru, da tega ne bo storila, ji v Sarajevu in okoliških mestih ne bodo  več pustili mirno nastopati. Pevko smo za poklicali za izjavo, a se ni oglasila. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice