Magazin > VIP
9628 ogledov

Senidah grozijo in jo izsiljujejo za pol milijona evrov

Senidah Instagram
Je res v sporu z nekakšno mafijo?

Po poročanju srbskega Kurirja, se je naša priljubljena pevka Senidah znašla v neljubi situaciji. Kurir namreč poroča, da estradna mafija od nje zahteva pol milijona evrov.  Že junija lani naj bi, po poročanju omenjenega medija, zapustila Sarajevo, kjer je bila zaradi poslovnih obveznosti, in se v Ljubljano vrnila zaradi groženj nekdanjih sodelavcev. Po navedbah vira blizu pevke, pa naj bi pred nekaj tedni prejela nove grožnje. 

Domnevno, tako imenovana, estradniška mafija želi, da bi jim Senidah  povrnila naložbe, kot je oglaševanje in ustvarjanje blagovne znamke v njenem imenu ter plačilo stroškov za ustvarjanje njene kariere v tujini. Zato ji grozijo, naj jim izplača "odškodnino". V primeru, da tega ne bo storila, ji v Sarajevu in okoliških mestih ne bodo  več pustili mirno nastopati. 

Kot je poročal Kurir, naj bi se Senidah junija iz Sarajeva v Ljubljano uradno vrnila zaradi zapiranja državnih meja, neuradno pa naj bi se vrnila zaradi groženj, ki jih je prejela zaradi tega, ker se je odločila zamenjati ekipo sodelavcev, med katerima sta bila bosanska raperja Buba Koreli in Jala Brat, ki naj bi bila z tovrstno mafijo tesno povezana. Pevko naj bi prestrašili z napadom na njeno vozilo, a so jo na to znanci menda takoj opozorili, zaradi česar je takrat tudi nemudoma zapustila Sarajevo.

Ali navedbe srbskega medija držijo, smo želeli preveriti pri pevki, ki pa se na naš klic ni odzvala. 

Komentarjev 7
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:51 10.februar 2021.

    Če se je zapletla se je z mafijo, kaj je res mislila, da jo bo odnesla brez posledic?

  • andrej084 11:30 10.februar 2021.

    A tudi ona dobiva od države OD?????

  • klobasa1 08:21 10.februar 2021.

    Ce je zivela v sarajevu in beogradu.naj dol ostane.

Sorodne novice