Magazin > VIP
17737 ogledov

Arogantna Meghan: To se je zgodilo pred poroko s Harryjem

meghan markle Profimedia
Njena bizarna ideja je šokirala dvorjane, ki so bili zadolženi za njeno poroko.

Meghan Markle je 19. maja 2018 s poroko s princem Harryjem postala članica kraljeve družine. Še pred tem svečanim dogodkom pa je vsem pokazala, da je samozavestna in da bo poskušala vse svoje ideje uresničiti, četudi bi s tem kršila protokol.

To samozavest so nekateri sicer označili za aroganco, sedaj razkriva knjiga Lady Colin Campbell, Harry & Meghan - The Real Story. Na pripravah na poroko je namreč prišlo do dveh incidentov. Meghan je prišla na idejo, da bi kapelico, v kateri sta si s Harryjem obljubila večno zvestobo, odišavili z njenim najljubšim parfumom … Niso ji ugodili. "Bili smo začudeni, kako zahtevna je bila ta nepomembna televizijska igralka iz Kalifornije, ki nam je dala vedeti, da se moramo izboljšati in izpolniti njene visoke standarde,“ je avtorici povedal vir.

Meghan naj bi nekoga tudi obtožila, da je v poročno jed dodal sestavino, ki jo je strogo prepovedala. To je sicer lani povedala tudi avtorica Katie Nicholl. Jabolko spora so bila menda jajca … Igralka se je tako razburila, da jo je kraljica okarala. Več po tem TUKAJ
 

Komentarjev 4
  • Avatar Ressiolla
    Ressiolla 01:23 28.junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • Waltter 23:16 27.junij 2020.

    Napisete dve brezvezni domnevi pa je ze clanek? Lahko sicer postavla zahteve ce pa so uslisane pa je druga stvar? Ce so dali v jed lidlove jajce se strinjam z njo te v krozniku nimajo kaj za iskat.. Njen najljubsi ...prikaži več parfum pa ma vonj po sveze zaganem lesu pa je tako ali tako drbro da niso odisavili kapelice z njim ker pac mora smrdeti po starem zatohlem lesu.. Evo stvar resena pa se novinar je dobil odgovore na domneve..

  • Ender3 16:57 27.junij 2020.

    Dajte prenehat pisat stolpce, o teh osebkih.!!!!

Sorodne novice