Magazin > VIP
119580 ogledov

Artur Štern želi pomagati vaščanom, a ga bojkotirajo

Artur Štern mediaspeed

Artur Štern že dolga leta živi na domačiji v Vrabčah in mu ta kraj ogromno pomeni, zato se je spomnil ideje, s katero bi pomagal sokrajanom. S prav posebno znamenitostjo je v Vrabče želel privabiti turiste, ki bi jih vaščani lahko lepo pogostili z domačo kulinariko. Številni kraji na Krasu se s tovrstnim turizmom namreč že ukvarjajo. 

"V vasi stoji napol podrt zid, ki bi ga lahko z odštekanimi freskami spremenili v turistično znamenitost. A zakonca, ki sta lastnika tega zidu, nista za. Jaz sem želel nekaj dobrega narediti za vaščane, pa niso za. Tudi prav, bom imel pa še naprej mir v Vrabčah, kar mi je sploh všeč," pravi Štern, ki dodaja, da še nikoli ni bil tako srečen, kot je danes.

"V življenju sem delal različne stvari in dobro služil. Bil sem akademik, pojavljal sem se v medijskem svetu, a še nikoli nisem bil tako srečen kot danes, ko zaslužim najmanj," še dodaja. V Vrabčah se posveča svoji pesniški zbirki Atojada, ki ima že več deset tisoč palindromskih verzov. Prav tako pa je srečen tudi v ljubezni, njegova Mia mu družbo na Krasu namreč dela že deset let. 

Komentarjev 11
  • sebastjan95 12:46 13.februar 2021.

    Bogdan ni dvakrat za rect

  • Avatar Lion007
    Lion007 13:58 09.februar 2021.

    Kje je pa La Toya???

  • tadejca1 15:41 08.februar 2021.

    Ta Artur je tudi ena pojava. Jaz ga ne morem resno jemati ob vsem njegovem pijančevanju.

Sorodne novice