Magazin > VIP
12797 ogledov

Bizovičarjeva priredba boljša kot original? Preveri!

Zvezde plešejo, Lado Bizovičar Saša Despot
Ribi ribice v novi preobleki.

Lado Bizovičar na družbenih omrežjih večkrat objavi rubriko Biseri v slovenski muski, v kateri priredi skladbe, ki smo se jim bolj smejali, kot pa jih poslušali. Tako genialno pa zveni njegova priredba Ribic, ki jih je pred leti uglasbil David Sinkovič. Številni se strinjajo, da je Ladova verzija boljša od originala, oglasil se je celo Sinkovič, ki je pod komentarji zapisal: "Bravo Lado. Še je folka, ki preigrava moje ribice."

Lado je sicer pripisal, da "tele ne bo v Stožicah", kjer bo drugo leto januarja priredil svoj glasbeno komični spektakel. Do takrat pa ga lahko spremljate kot žiranta v priljubljenem šovu Slovenija ima talent, kjer so že v prvi oddaji podelili zlati gumb. Komu, preverite TUKAJ. 

Lado je znanim Slovencem in Slovenkam vabila za svoj šov pošiljal že poleti, vabilo, pa je bilo v bistvu tudi svarilo oziroma opravičilo. Takole se je glasilo: "Vnaprej se ti vljudno opravičujem, ker bom na Slovenski muski v Stožicah morda neprimerno sračkal tudi po tebi. Prijazno ti pošiljam darilo, da ti omogočim enako." Kaj jim je poslal, preverite TUKAJ. 

Komentarjev 1
  • Pierre 18:24 21.oktober 2023.

    Nek beden komad... nevredno ''napihovanja ''!!!!

Sorodne novice