Magazin > Film & Glasba & TV
46626 ogledov

Marjetka jokala kot dež, čemu takemu na naši TV še nismo bili priča!

Marjetka Vovk Voyo
Ne le Marjetko, celo dvorano je spravil na noge.

V prvi oddaji nove sezone Slovenija ima talent se je predstavil tudi Ahmed, ki je s plesno akrobatsko točko opisal svojo pot iz Palestine v Slovenijo. To je storil tako doživeto, da so v dvorani tekle solze, na koncu pa je požel stoječe ovacije in tudi zlati gumb, ki mu ga je podelila Ana Klašnja.

Čisto iz sebe pa je bila Marjetka Vovk, solze so kar tekle in tekle, neutolažljivo je jokala, tako je bila ganjena. Ob koncu nastopa je povedala, da sama sebe vedno izprašuje, ali je dovolj odprta do drugačnosti, do ljudi, ki prihajajo iz drugih okolij in sklenila, da je z odprtimi rokami treba sprejeti vse, ki imajo dobro srce, saj je to vse, kar šteje. Andrej Škufca je povedal, da je vesel, da Ahmed svoja čustva izraža ravno skozi ples, Ana pa je dodala le še zlati gumb in Ahmeda toplo objela. 

Ahmed je sicer profesionalni cirkusant, v Ljubljani kot trener akrobatike deluje v našem najbolj znanem cirkusu, cirkusu Fuskabo in je eden izmed njihovih prostovoljcev. Nastop na SIT je del njegove predstave The Bridge (Most, op. a.), ki jo je na odru cirkuške dvorane Fuskabo prvič predstavil maja 2022. 

Komentarjev 23
  • optimist11 21:45 25.september 2023.

    Marjetka, ne se sramotit. Lahko ga pa vzameš zraven kot glavno zvezdo na tvojo turnejo.

  • Koper 21:27 25.september 2023.

    Te žirantke imajo zelo slabe živce. To ni normalno,da te vsaka stvar vrže iz tira.

  • francek 17:51 25.september 2023.

    Marjetka pojdi na južno mejo in si jih domov pelji.

Sorodne novice