Magazin > VIP
37709 ogledov

Blagnetova Šteru v videu z dopusta: "Zelo me motite, ker neprestano govorite"

helena blagne Facebook
Pevka se na račun tega, da so državniki javno pokazali s prstom nanjo, hudomušno šali …

Andrej Šter je prejšnji teden na novinarski konferenci prebral eno od "številnih vprašanj,"  ki jih dobiva v tem času. "Izbral sem eno, ki je vljudnejše in brez zabeljenih izrazov," je dodal. Prebivalca je namreč zanimalo, zakaj ob dejstvu, da nekateri znani Slovenci na veliko potujejo in se s tem hvalijo preko družbenih omrežjih, čeprav sam ne sme odpotovati niti iz Komende v Kranj. "Gledam fotografije; Branko Djurić s Kanarskih otokov, Helena Blagne nekje v Tropih, influencerka Alja Perne v Dominikanski republiki, Senka Umek v Dubaju ..."

Umekova je Šteru in jeznim sodržavljanom že odgovorila, bolj hudomušno pa je zadevo komentirala Helena Blagne. Na svojem  Instagramu je namreč delila video, ki je sicer pogruntavščina Instagram ustvarjalcev Slomemija. Video se začne z njeno pesmijo Vrniva se na najino obalo, nadaljuje se s Šterovim prebiranjem pisma, ki ga Helene prekine s starim posnetkom, v katerem reče: "A to name leti? A lahko prosim, zelo me motite, ker skos govorite." 

Heleno so podprli tudi nekateri znani Slovenci. "Hahahaha toooo!!! Naj se svojemu Tvitotu zahvali, da ne more v sosednjo občino!! Stroka je svoje povedala … Bravo, Helena in ostali pogumni, ki si ne dovolijo, da jim ta zahojena vlada pere možgane," je zapisal Tomaž Mihelič, Denis Avdić pa je njeno objavo komentiral: "Dončič pa Dragič v Ameriki košarko igrata ... NORO kaj vse si nekateri upajo privoščiti, medtem ko so eni v Komendi." Rudi Vlašič pa ji je polaskal: "Heleno se bo vedno reševalo, če bo potrebno. Ker ona je nacionalni ponos!"

Helena je kasneje sicer podražila še z eno dopustniško fotografijo, ob kateri je zapisala: "Pozdrav iz Komende. #tropi."

Komentarjev 56
  • albert6 08:53 12.februar 2021.

    Baba stara zgonjena tud samo promocija ti ne pomaga več. Si tam kamor spadaš na ravni vaških kurb

  • ode 07:34 12.februar 2021.

    Komentarniki: ponovno ste/smo nasedli na plačan promocijski članek o tej pozabljeni, plastični, ostareli koklji.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:23 11.februar 2021.

    Če jim že delati ne pustijo, si pa ja tisti, ki niso obubožali v zadnjem letu, res lahko dopust privoščijo, ne da jim bo fovšljiv in zafrustriran folk to naprej metal. Fajn, da so še posamezniki, ki stopijo iz povprečja ...prikaži veča in pokažejo kako se jajca nosi.

Sorodne novice