Magazin > VIP
50387 ogledov

Žena znanega Slovenca zašpecala naše ministre

Senka Umek Osebni arhiv
Pravi, da moramo prerasti zavist, ona pa gre pakirat za novo potovanje …

Pretekli teden je vodja konzularnega sektorja na MZZ Andrej Šter javno odgovoril na vprašanje državljana, ki ga je zanimalo, kako to, da nekateri znani Slovenci na veliko potujejo in se s tem hvalijo preko družbenih omrežjih, čeprav sam ne sme odpotovati niti iz Komende v Kranj. Med drugim je omenil tudi ženo znanega DJ Umeka, Senko Umek, ki se je pred kratkim potepala po Dubaju. 

Senka pa ni ostala tiho. Na Instagramu je naši vladi in državljanom vrnila z ostrim zapisom (objavljamo nelektorirano). "Sem želela ostati tiho, pa ne gre ... Meni se zdi zanimivo, da je v času, ko se 'ne potuje' vse nabito na letališčih, da povsod ljudje lahko v miru spijejo kavo, le pri nas s sto in enim ukrepom/kaznijo, zanimivo da je svet previden - mi pa pod represijo, da nas ukrotijo kot svoje miške (ker brez tega ne znamo biti previdni?) Danes, ko so vse informacije dostopne, verjetno vsi vidimo, kaj se v resnici dogaja povsod, kaj se dogaja z našo državo in kako se obnašajo naši leaderji? No temu primerni so tudi tisti, ki se pritožujejo na račun tistih, katerim je morda ta trenutek lepše, boljše (ker to pa ne, da je sosedu lepše)! Ta anonimnež se je lepo vklopil v vibe Slovenije, no jaz si niti ne želim, zato potujem. kadar mi ustreza, sem vesela za tiste, ki uspejo živeti svoje sanje (s potovanji ali brez), zato vidim, kako nas obravnavajo in zato se držim razumnih pravil, sem previdna in predvsem se ne vtikam kaj, kdaj in kdo kje počne ali pa zakaj so bili določeni naši ministri videni prav v Dubaju v času, ko sem bila sama tam. Tako da:
1. Anonimnež, če se ti gre v Mb, pojdi (tudi jaz sem tvegala plačilo kazni) ...
2. Ministri, ne bom iskala pomoči od vas, če ostanem nekje, obljubim!
3. Slovenija, spravi se že k sebi in predvsem prerasti zavistnost! No, zdaj grem pa pakirat za novo potovanje,"
 je Umekova javno zapisala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senka سنكه (@senkaumek)

 
Komentarjev 6
  • Štefka Šturm 06:22 11.februar 2021.

    Se strinjam z gospo Umek. Vlada dela neumnosti in škodo. Naši severni in južni sosedje so bili bolj odprti, ljudje manj kaznovani in imeli so bistveno manj okuženih.

  • MK 15:56 10.februar 2021.

    Fakoff čefurka. Naši ministri so šli na odprtje EXPO DUBAI slovenskega salona. Ti pa tam uživaš na dopustu? Bodi jebena ministrica tudi ti pa boš potovala po faking konferencah pa tudi ne boš mela časa sončit svojih fejk jošk in riti. #ostanidoma

  • Janez_53 15:28 10.februar 2021.

    KOGA je pa "zašpecala", lepo vas prosim? Zakaj hudiča pišete same neumnosti?