Magazin > VIP
5108 ogledov

Cameron Diaz pri 47-ih mamica!

cameron diaz
Igralka je presrečna ...

Igralki Cameron Diaz in njenemu možu, 38-letnemu rockerju Benjaminu Maddenu, se je izpolnila dolgoletna želja, postala sta starša. Na Instagramu je 47-letna Cameron sporočila, da sta se razveselila deklice, ki sta jo poimenovala Raddix. "Srečno novo leto od Maddensov. Tako sva srečna, blagoslovljena in hvaležna, da novo dekado lahko začneva z naznanitvijo rojstva najine hčerke Raddix Madden. Nemudoma je osvojila najini srci in izpopolnila našo družino. Medtem ko z največjim veseljem deliva to novico, prav tako čutiva močan instinkt, da zaščitiva zasebnost najine malčice. Tako da ne bova delila slik ali podrobnosti, razen dejstva, da je res res luškana. Od naše družine do vaših pošiljamo ljubezen in najboljše želje za srečno novo leto in srečno novo dekado," je igralka zapisala na Instagramu.

Cameron naj bi se zaradi neuspelih poskusov zanositve izolirala tako od javnosti kot tudi prijateljev. Menda se ni več oglašala niti najboljšima prijateljicama, igralkama Drew Barrymore in Gwyneth Paltrow. Govorilo se je celo, da sta zakonca obupala nad tem, da bi imela biološkega otroka in začela resno razmišljati o posvojitvi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice