Magazin > VIP
1653 ogledov

Cosby na sodišču vpil in tožilca ozmerjal z ritjo

Bill Cosby Epa
Bill Cosby je le nekaj trenutkov po tem, ko je bil obdolžen spolnega napada, popolnoma izgubil kontrolo nad seboj.

Billa Cosbyja je sodišče v četrtek spoznalo za krivega v primeru spolnega napada na Andreo Constand. Porota ga je v vseh treh točkah obtožnice spoznala za krivega.  Za vsako od točk obtožnice mu lahko prisodijo do 10 let zapora. Igralec bo vpisan na seznam spolnih prestopnikov. Komika je spolnega napada sicer obtožilo že 60 žensk.

Bill Cosby Sojenje Magazin Cosbyja spoznali za krivega

Medtem ko so se tožilec in odvetniki prepirali, ali naj Billa oprostijo varščine, je le ta, po pripombi okrožnega tožilca Kevina Steela, da Cosby namerava na letalo, vstal in zavpil: "Nima letala, ti rit. To kaže na to, koliko veš." Eksplozivna reakcija je razburila sodnika Stevena O'Neila, ki je z glasnim "Dovolj je bilo" pomiril situacijo. Cosbyja je oprostil varščine v višini enega milijona dolarjev, a le v primeru, da preda svoj potni list in ostane v okrožju Montgomery. "Zaradi njegove starosti in zdravstvenega stanja ga le zaradi tega incidenta ne mislim zapreti," je odločil.

bill cosby, žena Magazin Cosbyjeva žena: "Zasluži si ta pekel"

Tožilec Steele pa je na tiskovni konferenci po sojenju povedal, da je bil Cosby zelo dolgo igralec in da je med celotnim sojenjem igral, z izpadom pa so lahko vsi hitro videli njegov pravi obraz. 

 

Komentarjev 1
  • Avatar čavez
    čavez 10:57 28.april 2018.

    Posiljevalec misli da je vsemogočen, kot naši politiki s tem da naši politiki posiljujejo nas.

Sorodne novice