Magazin > VIP
39768 ogledov

Damjan Murko: Prišel le na pijačo, a povzročil cel kraval!

Damjan Murko Tibor Golob
Kjerkoli se pojavi nastane šov.

Damjan Murko si je v četrtek v družbi prijatelja Mihe Hercoga, s katerim sodeluje tudi kot glasbenik, privoščil pijačo v priljubljenem lokalu v centru Ljubljane. Prijatelja sta se usedla na vrt lokala, kjer sta v prijetnem prazničnem vzdušju sproščeno kramljala. Ljubljana je bila ta dan polna, saj je imel Radio 1 na Kongresnem trgu dobrodelni koncert, zato so Murka hitro opazili novinarji.

Med pogovorom z mediji pa so obiskovalci lokala in mimoidoči Murka opazili in začel se je pravi kaos. Oboževalci so ga en za drugim prosili za skupno fotografijo, hitro je nastala gneča, in Damjan se sploh ni imel časa posvetiti prijatelju, s katerim je prišel. "Vse to vzamem v zakup, to je posel. Mi smo malo na Balkanu in smo bolj odprti, kar mi je všeč, v tujini pa si ljudje ne upajo pristopiti do zvezdnikov. Včasih mi je malo zoprno, a če nekomu polepšaš dan ali celo življenje, to z veseljem naredim. So pa moji oboževalci zelo spoštljivi in se mi vedno lepo zahvalijo, zato mi tega ni težko narediti. V teh trenutkih tudi hitro preklopim na lik Damjana Murka, ki pa je en del mene. Če to ne bi bilo iz srca, tega ne bi mogel početi že 20 let,"  je za Žurnal24 povedal Damjan, ki pa se, kadar želi mir in čas za prijatelje ter družino, rad umakne v tujino. "V zadnjem času smo obiskali Budimpešto, Pariz, načrtujemo izlet v London. V tujini z družino res lahko uživamo v svojih trenutkih in se pogovarjamo, kar si želimo, saj nas nihče ne pozna," še dodaja.

Komentiral pa je tudi druženje z Miho Hercogom po ločitvi od Saše Lendero, saj je znano, da prijateljuje z obema. "Prijatelj sem z obema in tudi poslovno sodelujem z obema. Miha mi dela skladbe, je moj producent, Saška mi piše besedila. Prav kmalu bomo spet poslovno sodelovali. Meni je za vsako zvezo, ki razpade, iskreno žal, a njun razhod ni vplival na naše prijateljstvo ali sodelovanje."

Komentarjev 20
  • Avatar MS
    MS 11:57 28.april 2024.

    Murko je "genij" ki je našel svojo tržno nišo med slovenskimi bebci!!!

  • AMEX_No_Thanks 19:20 24.december 2023.

    Kdo je to?

  • Naklonsky 16:26 24.december 2023.

    Zanimimo, ko levaki komentirate Murka… a ste res tako glupi in ne raumete da je tip, kar se tiče finančne konstrukcije, svetlobna leta pred vami?

Sorodne novice