Magazin > VIP
3420 ogledov

Domen Valič priznal, da na tako brutalen meseni užitek ni bil pripravljen

Domen Valič Urša Premik
Domen Valič se je v podkastu Pod odejo z Evo Ostrouško razkril, kako se snemajo spolni prizori.

Eva Ostrouška je v podkastu Pod odejo gostila igralca Domna Valiča, ki je odkrito govoril o intimnosti, tudi tisti na platnu. Razkril je, da prva izkušnja s snemanjem seksualnega prizora ni bila prijetna. V zelo majhni sobi so snemali kratki film, v kateri je bila 15-članska ekipa. Šlo je za prizor seksa, podobnega kot v pornografskih filmih in Domna je zelo skrbelo, kako se je ob tem počutila soigralka. 

Razkril je tudi druge intimne podrobnosti, povedal, da nikoli ni uporabljaj aplikacij za zmenke in da ni več samski. Med snemanjem ljubezenskih prizorov njegova draga ni ljubosumna, saj je tudi sama že imela tovrstno igralsko izkušnjo, čeprav ni profesionalna igralka. Dodal je, da je med snemanjem Usodnega vina hodil z dekletom, ki je bilo takrat zelo ljubosumno na tovrstne prizore. Čeprav sta se o tem takrat veliko pogovarjala, pravi, da je to jemal preveč lahkotno. Ko je kasneje videl nek zelo strasten filmski seksualni prizor, pa se je prvič zavedal, da tudi njemu ne bi bilo čisto vseeno, če bi njegova partnerka posnela tako dober in intenziven seksualni prizor. Povedal pa je tudi, da se je v preteklost že zaljubil v soigralko. Pogovoru lahko prisluhnete spodaj.

Sicer Domen Slovenijo trenutno osvaja s predstavo Žigolo, ki prav tako obravnava ljubezen in spolnost. Domen je v predstavi hudomušni, samovšečni in na trenutke malenkost arogantni žigolo, ki bo na humoren način razkril, kaj vse se pri ženski sme, kaj gre in kaj nikakor ne. Je pravi leksikon zapeljevanja, ki moškim po moško razloži to, kar jim ves čas govorijo tudi ženske, pa jih seveda ne razumejo. In ženskam točno tisto, kar bi rade slišale od moških. Več o predstavi TUKAJ. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice