Magazin > VIP
12461 ogledov

Znana slovenska brata: En žigolo, drugi javno o svojih avanturah

Domen Valič
1/3
Urša Premik
Videti je, da imata veliko izkušenj, a ne samo igralskih ...

Da Vid Valič rad govori o seksu, je že znano, sedaj pa bo s provokativno temo nastopil še njegov brat, ki je vedno veljal za bolj "nedolžnega" izmed bratov. Vid je v preteklosti o seksu spregovoril v avtorskih komedijah Seks po Slovensko ter Strast, dojenček in rompompom, sedaj pa bo Žigolo s. p. v monokomediji Mateja Mijatovićanjegov njegov brat Domen

Domen je v predstavi hudomušni, samovšečni in na trenutke malenkost arogantni žigolo, ki bo na humoren način razkril, kaj vse se pri ženski sme, kaj gre in kaj nikakor ne. Je pravi leksikon zapeljevanja, ki moškim po moško razloži to, kar jim ves čas govorijo tudi ženske, pa jih seveda ne razumejo. In ženskam točno tisto, kar bi rade slišale od moških. Predstava v oktobru začenja turnejo po Sloveniji. 

Mlajši Valič je trenutno zelo priljubljen tudi v seriji Ja, Chef (najbolj gledana serija na Voyo) in Vse punce mojga brata (projekt z bratom Vidom), že 4 sezone pa ga poznamo tudi kot glas poučnega radijskega podkasta Evolucija užitka, preko katerega je nastal tudi Slovar spolne vzgoje, ki mu je Društvo novinarjev Slovenije leta 2022 podelilo nagrado za izstopajoči novinarski dosežek Čuvaj/Watchdog. V zadnjih letih je zaigral tudi v filmih Preboj, Comic Sans in Risk.

Največji opus pa je Domen ustvaril v teatrih, letos spomladi je zelo odmevala predstava Angeli v Ameriki v produkciji Mini teatra. V zadnjih letih so večji odziv požele tudi predstave Preblizu (z Leo Mihevc), Zrelostni izpit (z Nikom Škrlecem), Seks z neznanci (s Heleno Peršuh) in Psiho (največji hit Gledališča Glej v zadnjih letih): "Psiho je bila moj prva dramska vloga po dolgem času. Sicer pa sem ponosen na vse svoje projekte - za vsakim se skriva svoja zgodba in svojevrsten izziv."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice