Magazin > VIP
30571 ogledov

Erazem B. Pintar: Ljubi jo tudi zato, ker mu včasih pogleda skozi prste

Erazem B. Pintar Mediaspeed
"Kastracija moškega vedno pomeni tudi kastracijo zveze," pravi Erazem B. Pintar.

Poslovnež, pisec, kolumnist, glasbenik, nekoč znan kot eden naših najbolj šarmantnih samcev, ki se mu je menda redko katera lahko uprla, dokler ga pred več kot desetimi leti ni ujela mlada študentka prava, s katero sta po dveh sinovih in desetletju zgodb še vedno zaljubljena kot prvi dan. Čeprav Erazem B. Pintar trdi, da nikoli ni bil zaprisežen samec, prizna pa, da je bil vedno z dekleti, ki ga niso omejevale in dušile. "To sicer dame rade počnete, večinoma na lastno škodo," pravi. 

Erazem B. Pintar Magazin Erazem pogreša seks brez ruske rulete

O tem, kako ga v svojih lovkah že več kot deset let drži prelestna Teja, pa zapiše besede, ki bi si jih od svojega moškega želela slišati vsaka ženska: "Drži, da je Teja zelo poseben človek in posebna ženska. Kot sem enkrat pisal v eni svojih kolumn, so jo bogovi najbrž naredili zase in iz čiste senilnosti pozabili na planetu. Mislim celo, da je povsem ne zaslužim, po drugi strani pa ne poznam nikogar, ki bi jo bolj, ha,ha."

Erazem B. Pintar Magazin "Prava ženska moškega ne bo obremenjevala z otrokom"

Zato nič čudnega, da je Erazem vanjo še vedno zaljubljen kot kakšen najstnik, pravi, da tudi za to, ker mu občasno pogleda skozi prste. "Sva izredno kompatibilen in ljubeč par. Včasih imam občutek, da sem zaljubljen, kot da sem jo spoznal pred tremi meseci. Vidi me, čuti me in zna z mano, predvsem pa zna z inteligenco kontrolirati določena čustva in mi v nekaterih stvareh pogledati skozi prste. To vsi moški rabimo. Kastracija moškega na katerem koli nivoju pomeni vedno tudi kastracijo zveze. Samo kaj, ko dekleta večinoma ne morejo iz svojih kalupov. Na drugi strani si to zaslužim, z njo ravnam kot s kraljico življenja. Seveda se lahko zgodi vse mogoče, je pa edina, s katero bi podpisal za 7 življenj, ne le za enega. Ironično, pa še za tega mi ni bilo treba," zatrjuje.

Komentarjev 3
  • Majazmaja 13:29 14.februar 2019.

    Gospa je pravnica. Ampak kaj pa dela gospod? Ne mislim samopromocije. Kaj dela za zaslužek. Ali pa ga preživlja žena?

  • alan43 19:02 10.februar 2019.

    Ta tip ljubi zgolj samega sebe, pa nikogar drugega. Poleg tega je njegov samopromocijski marketing zelo pritlehne, neinteligentne sorte.

  • Rose_Tooth 17:46 10.februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletni strani z lahkoto dobi veeč d0hodka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com

Sorodne novice