Magazin > VIP
3103 ogledov

Foto: Danijela Martinović z novim prvič v javnosti kot par

Ob izidu njene nove knjige ji je ob strani stal njen novi izbranec.

Skoraj 25 let sta bila Petar Grašo in Danijela Martinović najbolj trden par na hrvaški glasbeni sceni, nato pa sta se čez noč razšla in Grašo si je v manj kot enem letu ustvaril družino z mlado glasbenico Hano Huljić. Čeprav razlogov za razhod nikoli nista komentirala, je Grašev prijatelj ob neki priložnosti razkril, da naj bi bila Danijela tista, ki je prekinila dolgoletno zvezo. Za hrvaški Story je Grašo v enem izmed intervjujev razkril, da sta z Danijelo v dobrih odnosih in da se ne prepirata.

Tudi naš vrhunski chef in vodja michelinove restavracije Dvorec Zemono Tomaž Kavčič, skupni prijatelj Petra in Danijele, med drugim Petrova poročna priča, nam je pred kratkim povedal, da se še zmeraj druži z obema in da njun razhod ni vplival na to, da bi se znašel med dvema ognjema. 

Marca pa smo TUKAJ pisali o tem, da je Danijela našla novo ljubezen. To je kriminalist Josip Plavić, par pa naj bi se nepričakovano spoznal, ko je Danijelo na policijo napotila njena odvetnica, ko so Danijeli ukradli identiteto, poroča hrvaški Index. Tokrat sta se prvič pokazala javnosti na predstavitvi Danijeline nove knjige ‘Tuširanje duše’. Bila sta nerazdružljiva.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 13:59 15.junij 2023.

    Zokijeva simpatija ima novega serviserja. Kneda..

  • Kmodri 11:15 15.junij 2023.

    Koga to briga! Jaz sem dobro spal...

Sorodne novice