Magazin > VIP
36144 ogledov

Prometna nesreča Danijele Martinović, pevka bi skoraj umrla

Danijela Martinović Arhiv organizatorja
Pevka razkrila travmatičen dogodek.

Ena najbolj priljubljenih pevk na Balkanu, Danijela Martinović (51) je sinoči predstavila svojo novo knjigo Tuširanje duše, ob promociji pa je prebrala nekaj svojih življenjskih zgodb. Tudi to o travmatičnem dogodku, ko je kot mlajša doživela hudo prometno nesrečo.

"Vrglo me je iz avta, le mene. Mama z nogami udarja ob steklo, da bi se rešila iz avta. Sliši, da se nekaj razlije in zakriči: 'Vnelo se bo, bencin se izliva.' A bila je rakija. Padla sem točno med dva velika kamna. Mama mi je kasneje povedala, da če bi padla malo bolj levo ali desno, bi umrla na licu mesta. A nisem," je travmatično izkušnjo izlila Danijela.

"Tečem na cesto, maham z rokami, ustavljam avtomobile: 'Na pomoč, na pomoč'. Več avtomobilov odpelje mimo. Spomnim se teh luči. Po meni sneži. Končno se en avto ustavi, mož in žena stečeta ven in rešita mojo družino iz prevrnjenega avtomobila. Vsi smo v redu, le mama je krvava po obrazu," se nadaljuje odlomek iz pevkine knjige.

Ženska, ki jim je pomagala, je takrat priznala, da ne more imeti otrok in da bi Danijelo posvojila, če bi se staršema kaj zgodilo. Njena mama je jokala, Danijela pa je vse to slišala, še piše 24 Sata.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 13
Sorodne novice