Magazin > VIP
14154 ogledov

Foto: Dokaz, da Kate ni prvič preslepila javnosti!

kate middleton Profimedia
Princesa Kate se je v preteklosti že igrala s fotografijami.

Potem, ko je fotošopirana fotografija Kate Middleton (42) in njenih otrok v začetku marca obkrožila svet, je fotografska agencija odkrila tudi napako na fotografiji kraljice Elizabete II. s svojimi pravnuki. Gre za portret, ki je bil posnet v Balmoralu, avgusta 2022. Fotografijo je posnela Kate. Portret je bil objavljen na Instagram profilu princa in valižanske princese 21. aprila, na dan, ko bi kraljica praznovala 97. rojstni dan. Fotografska agencija Getty Images zdaj trdi, da je fotografija "digitalno popravljena". Našli so več napak, vključno s črto na kraljičinem krilu, ki ni bila ravna. Izrezali so tudi dele zelenega kavča, na katerem je sedela kraljica, za princem Georgeom in princem Louisom so našli več črnih pik, poroča Daily Mail.

Tiskovni predstavnik Getty Images je dejal: "Getty Images je pregledal fotografijo in podal opombo urednika, ki navaja, da je bila izvirna fotografija digitalno obdelana." O tej fotografiji so se v preteklosti že pojavili dvomi. Že lani je Christopher Bouzy, izvršni direktor tehnološkega podjetja, dejal, da je bila fotografija fotošopirana. Na kakšen način si oglejte spodaj.

Princesa Kate in princ William sta vsa leta veljala za zgledna člana kraljeve družine. Ko sta preglavice povzročala princ Harry in Meghan Markle ali princ Andrew škandale, sta bila Kate in Will zgled kraljeve družine in pokojni kraljici Elizabeti v ponos. Prejšnji teden pa je New York Post poročal, da je Kate "uradno dosegla dno". To trdijo predvsem zaradi prvega javnega opravičila, ki ga je podala v svoji več kot 10-letni karieri članice kraljeve družine. Kot je znano, se je Kate javno opravičila zaradi popravljene fotografije, ki jo je objavila ob materinskem dnevu, ki ga Britanci praznujejo v začetku marca. New York Post je neomajen, pravijo, da njeno opravičilo ni pojasnilo ničesar, le odprlo še več vprašanj. Kaj je zapisala v opravičilu, preverite TUKAJ.

Komentarjev 6
  • tlacan 17:19 19.marec 2024.

    Mrhovinarji - drugače se ne da komentirat tako pisanje!

  • Ender3 14:42 19.marec 2024.

    Madona ali res morajo s temi modeli polniti domači medijski prostor..Kdo hebe otočane in njihov kraljevi dvor..

  • FejstDogaja 12:02 19.marec 2024.

    Res ne vem, kaj dogaja tem novinarjem. Od kdaj slavne osebnosti same upravljajo svoje profile na javnih omrežjih? Pa še jaz vem, da imajo za to najete ljudi. Noivnarji pa pišejo: Kate je to, Kate je ono. Kate nima s ...prikaži več tem nič, ker je zadaj cela mašinerija ljudi, ki dela piar. Najbrž, da Kate sedi za računalnikom. :))) Bohve, kaj je z njo, da jo skrivajo. Ponesrečen lepotni poseg?

Sorodne novice