Magazin > VIP
146696 ogledov

Princ William ima po novem dvajsetletno mladenko

princ william Profimedia
Občasno ga bo spremljala celo na potovanjih v tujini.

Princ William zaradi varovanja zasebnosti ni želel najeti osebnega služabnika, zdaj pa se je odločil, da ga vseeno potrebuje. Odločitev je padla zaradi povečanih obveznosti, saj kralj Charles in princesa Kate zaradi zdravstvenih težav ne moreta opravljati kraljevih dolžnosti, piše The Mirror.

"V preteklosti je William sam skrbel za svoja oblačila. Mislil je, da je osebni strežaj pretenciozen in nepotreben. Toda zaradi natrpanega urnika zdaj nima druge izbire, kot da najame dodatno pomoč," je povedal vir blizu kraljeve družine. William je zaradi dodatnih obveznosti najel mlado služkinjo, ki bo skrbela za njegova oblačila in videz ter bo občasno spremljala princa in kraljevo družino na potovanjih v tujino. Mimogrede, govorimo o dekletu v svojih dvajsetih, ki je v času pandemije koronavirusa delalo za pokojno kraljico Elizabeto II. 

Le kaj si Kate misli o tem, da ob njenem soprogu sedaj stalno mladenka. Williamu so mediji nezvestobo v preteklosti namreč že očitali. Leta 2019 je odjeknila novica, ki je presenetila britansko visoko družbo. Vojvodinja Kate in njena dolgoletna prijateljica Rose Hanbury naj bi takrat prekinili stike. Zakaj sta se dekleti sprli, ni znano, britanski mediji pa so navedli več možnih razlogov, med drugim tudi to, da je bila Rose preveč željna pozornosti. Revija In Touch Weekly pa je istega leta poročala, da je bila situacija veliko bolj resna … Razlog, da je Kate ni želela v svoji bližini, naj bi bil ta, da jo je William s prijateljico prevaral, medtem ko je pod srcem nosila princa Louisa, se pravi konec leta 2017 ali v začetku leta 2018.

Da to morda niso bile le govorice, je takrat nakazovalo tudi dejstvo, da je kraljeva družina uporabila pravna sredstva proti vsaj eni izmed britanskih publikacij, ki je objavila podrobnosti o govoricah. Po navadi britanska kraljeva družina ne uporablja takih sredstev, temveč živi po načelu "ne pritožuj se in ne razlagaj". Vsaj tako so živeli v času vladanja pokojne kraljice Elizabete, a časi se spreminjajo. Tako je celo Kate nedavno objavila svoje prvo javno opravičilo in nekakšno pomanjkljivo pojasnilo, glede popravljene fotografije. Menda pa naj bi spregovorila tudi o svoji skrivnostni operaciji in okrevanju, vendar šele po 17. aprilu, ko se bo uradno vrnila na delo. 

Komentarjev 13
  • pravičnik77 12:47 19.marec 2024.

    idiotski novinarji

  • Avatar Garancija
    Garancija 06:56 19.marec 2024.

    Pa koga briga za te zmešane angleže.Včasih sem le mislil,da so oni kot plava kri in izobraženi boljši kot mi,pa vidim da so še večji poden

  • danilo0 17:18 18.marec 2024.

    Kate, sama si si kriva!.. Čast ti je bila pomembna!

Sorodne novice