Magazin > VIP
827 ogledov

Supermanekenka priznala: Na vrhuncu kariere sem razmišljala o samomoru

Gisele Bündchen Profimedias
Življenje, ki ji ga vsi zavidajo, ni bilo vedno takšno, kot se zdi.

Supermanekenka, podjetnica, žena in mama Gisele Bündchen, ki ima ena najbolj zavidljivih manekenskih karier na svetu, je priznala, da ni vse zlato kar se sveti. V intervjuju za revijo People je povedala, da je v svoji novi knjig pisala o bitki z anksiozno motnjo, s katero se je borila na vrhuncu soje kariere. 

"Stvari lahko na zunaj izgledajo popolne, vendar nihče ne ve, kaj se dogaja v resnici. Čutila sem, da je čas, da svojo ranljivost delim z drugimi, saj sem spoznala, da sem danes to, kar sem, ravno zaradi vseh teh izkušenj, ki jih ne bi spremenila," je lepotica povedala o izpovedi, ki jo je zapisala v knjigi Lessons: My Path to a Meaningful Life. Razkrila je, da je bila vrh ledene gore 25 milijonska pogodba, ki jo je podpisala za Victoria's Secret, eno največjih znamk spodnjega perila na svetu. Prvi panični napad je doživela leta 2003. Zaradi teh občutkov se je počutila krivo, češ, zakaj za vraga se tako počutim, če mi gre vse kot po maslu. Prišla je celo do točke, ko je razmišljala, da bi se vrgla čez balkon, samo, da bi se te občutki končali.

Magazin Šok na TV ni bil šala

Nato je spoznala, da brez sprememb ne bo šlo. Zdravnik ji je predpisal pomirjevala, a čutila je, da to ne bo dovolj, zato je opustila alkohol, cigarete in sladkor ter se posvetila meditaciji in jogi. V tistem času se je videvala z Leonardom DiCapriem, a sta se kmalu po tem, ko se je Gisele odločila za novo življenje, razšla.  "Mislila sem si, da če mi katerakoli od teh stvari povzroča bolečino, mora oditi," je še izdala. 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice