Magazin > VIP
27410 ogledov

Sredi belega dne se je drl na Ksenijo Benedetti in ji grozil

Ksenija Benedetti MMC RTV SLO
In to vsem na očeh …

Nekdanja šefinja Protokola Republike Slovenije Ksenija Benedetti je v svoji kolumni, ki jo piše za Primorske novice, opisala grozljivo in srce parajočo izkušnjo z enim izmed ljubljanskih brezdomcev. Že ko mu je pred letom dni v roke stisnila en evro, jo je nahrulil: "Pa pi**a ti ma*rna, kaj mi bo en evro, baba zmešana!" Ker sta se še večkrat srečevala, mu je Benedettijeva vedno znova lepo povedala, zakaj od nje več ne bo dobil denarja, dokler ni njuno nedavno srečanje prestopilo vseh meja spoštovanja. 

"Ubil te bom, ubil!!! Glavo ti bom odsekal, prasica, glavo," je kričal v njen obraz. "Nisem se umaknila. Nisem povesila glave. Z nosovi sva se skoraj dotaknila. Kapljice njegove sline so zaradi vpitja zletele na moja lica. Samo nepremično in tiho sem ga odločno gledala v oči in čakala, da bo padlo po meni. Ni padlo. Po slabi minuti vpitja so se okrog naju zbrali ljudje in ga mirili. V nekem trenutku se je obrnil in odhitel proč. 'Ste v redu, gospa?' me je vprašal nek fant. 'Sem, hvala.' Nisem bila v redu. Še nekaj časa ne. Ni mi bilo vseeno. A danes ne bi naredila nič drugače. Mejo je močno prestopil. Razlogov ne poznam," je sila neprijeten dogodek v svoji kolumni opisala Ksenija.

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza kap Magazin To o zdravstvenem stanju Cavazze pravi Benedettijeva

 

 

Komentarjev 20
  • Žurnalček 15:45 21.maj 2019.

    Jaz sem dobil od njih TUBERKOLOZO , pa se nobenemu nisem približal na manj kot meter in nikoli nič dal ! Dobil sem jo v trgovini Citrus -Šiška , ko je za mano stal klošar Darko iz Ribnice . Zakaj ...prikaži več ga poznam ? Zato ker sva se čez 8 mesecev srečala na Golniku soba do sobe , sicer on kot nosilec TBC, jaz pa samo kot bolnik ! Ko mi je povedal kdo je in kje se zadržuje , sem ga skoraj vrgel čez balkon II. nad. ! Gospej pa priporočam testiranje čez nekaj časa !

  • borut08 16:04 16.maj 2019.

    Uboga revica,saj jo politicna policija sciti!

  • jakec1575 14:09 16.maj 2019.

    Z brezdomci ne polemiziras. ali das ali ne. In gres. Brezdomcem se pomaga preko organizacij in resocializacije. Osebno bi uvedel prisilno resocioalizacijo. Narkomani so edini problematicni. 2 incidenta in 5 let zapora ali pa obvezna 3 mesecna komuna ter 6 ...prikaži več mesecni obvezen resocializacijski program. vse ostalo, metadon je cista potuha in socioloski korektiv...da na ulici ni se vec ekscesov. Država je dolzna poskrbeti za 2 pot izgubljenih.. celo vec. to je ceneje na koncu kot ves metadon.

Sorodne novice