Magazin > VIP
48655 ogledov

Iryna Osypenko razkrila, kako živi po ločitvi

Iryna Osypenko Nemec Mediaspeed
„Hočeš nočeš, stresno je,“ pravi lepotica.

Iryna Osypenko je za Žurnal24 razkrila, kako se spopada z novimi življenjskimi izzivi. "Sama ločitev, selitev in nova služba, hočeš nočeš, je stresno, v vsakem primeru pa je vsaka sprememba dobrodošla, če jo pravilno sprejmeš in se s tem pravilno spopadeš. Mislim, da sem šla čez celoten postopek dovolj odraslo, zrelo, ob sebi pa imam tudi ljudi, ki me podpirajo in in imajo radi, tako da je vse gladko steklo in tako kot je treba," pravi Iryna. 

Glede na to, da se je celo življenje gibala v manekenskih vodah, nas je zanimalo tudi, kako se je odločila za prestop v marketing? "Z Leom (Oblakom op. a.) sva se o tem že prej pogovarjala, nato pa se je vse nekako izšlo. Zdaj mi je super in uživam v tem, sicer pa delam tudi za mikrofonom," pravi Iryna, ki je del Zjutranje kronike na Radiu 1, rubrike, ki cinično komentira aktualno politično dogajanje.

Lepotica politiki očitno tako ne more ubežati. Tudi zasebno ne, saj z nekdanjim soprogom, poslancem Matjažem Nemcem, ostaja v tesnih prijateljskih odnosih. Tako ga je podprla na nedavnem izboru za najbolj fatalnega moškega leta, iskreno žalostna pa je bila v nedeljo, ko se mu ni uspelo prebiti v Evropski parlament. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

..ko podpiraš najboljšega prijatelja.. 😋 #fatalnimoski #bestfriend #goodtime

A post shared by Iryna Osypenko (@iryna_osypenko_27) on

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 8
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 19:54 14.junij 2019.

    A je spet zvezda na "štangi",tko,kot je bla ob prihodu v našo državo?

  • matermila 09:04 02.junij 2019.

    Komentatorje (al komentatorke)očitno motijo fejst babnice.Rajš bi z njo enkrat,kot pa stokrat videl Nemca v Bruslju(na Nizozemskem)

  • maresem 17:14 29.maj 2019.

    Ja, še en tak parazit, kot je Nemec manjka v Bruslju.

Sorodne novice