Magazin > VIP
1501 ogledov

Izžvižgana: Italijanska pevka z izvedbo himne razjezila Angleže

Ellynora Instagram
Angleži na nogah ...

Angleški navijači so bili pred začetkom kvalifikacij za Euro 2024 neprijetno presenečeni nad izvedbo njihove himne. Tekma je bila odigrana na stadionu Diega Maradona v Neaplju, takoj po prvih taktih angleške himne God Save the King pa so navijači začeli žvižgati. Glasbenica Ellynora, ki je pela himno, je imela namreč nekaj tehničnih težav, zgrešila je tudi z omembo kraljice namesto kralja, če k temu dodamo še hrup s tribun, se je njena izvedba angleške himne izkazala za katastrofalno.

Angleški nogometaši so se nejeverno spogledovali, zelo kmalu pa so se na družbenih omrežjih vsuli ostri komentarji. "To je najslabša izvedba državne himne v zgodovini." "Poklala je angleško himno." "Pa narobe je zapela besedilo." "Ta ženska ne bi smela nikoli več dobiti službe." "Naslednjič naj poje vsaj nekdo, ki pozna besede." "Prepričljiva najslabša izvedba God Save the King, kar sem jih slišal v življenju." "Kaj za vraga je bilo to,"  so le nekateri komentarji, namenjeni pevki in organizatorjem, oglasil pa se je tudi nekdanji nogometaš Jamie O'Hara. "To je bil popoln kaos," je zapisal. 

Da je zadeva še bolj zanimiva, se je Ellynora po nastopu odzvala s precej nenavadnim sporočilom. "To je moje darilo vam," je zapisala in pozirala z dvema dvignjenima prstoma, zaradi česar je pristala na skoraj vseh angleških portalih, ki so njeno gesto razumeli kot dodatno provokacijo.

Komentarjev 2
  • f4d96d516c2a19a64eb5bbd3583364a1023832f0 09:00 25.marec 2023.

    Odvisno, kako je pokazala dva prsta. Če je dlan obrnjena naprej, je to znak ta zmago. Če je naprej obrnjen hrbet dlani, pa to pomeni "up yours". V prostem prevodu "jebite se". Če lepotica ne zna ang himne, je še ...prikaži več manj verjetno, da pozna ang geste.

Sorodne novice