Magazin > VIP
53280 ogledov

Jan Plestenjak ji je nekoč omogočil bleščečo kariero, kje je danes Eva?

Eva Moškon Žurnal24 main
Se še spomnite Eve Moškon, ki je leta 2004 ob Janu Plestenjaku pela Iz pekla do raja?

Skladba Iz pekla do raja je bila velik hit, ki je takrat 22-letno Evo Moškon izstrelil naravnost med zvezde. Eva je kasneje ustanovila svojo skupino, E.V.A., a se je leta 2014, ko od nastopov ni mogla preživeti, odločila, da se povsem posveti službi v Centru za kulturo mladih Ljubljana (Pionirski dom), kjer kot učiteljica petja dela že od leta 2012.

Ko je s programom začela, je imela dva učenca, danes jih ima kar 200. Nadobudne mlade pevce pa redno povezuje z našimi znanimi glasbeniki, kot so Hamo, Gal Gjurin in Tomaž Trop (Tabu). Njeni učenci se bodo letos predstavili tudi v sklopu festivala Junij v Ljubljani, in sicer 20. 6. na kongresnem trgu. 

"Mi smo bolj rockovsko naravnani, petja pa učim predvsem najstnike, ki jih tudi povezujem z že uveljavljenimi glasbeniki. Zelo, zelo hvaležna sem, da je oder vsak dan moja služba, sploh v teh časih. Občasno, če to začutim, pa kot back vokalistka sodelujem tudi z  nekaterimi skupinami," pravi Eva, ki je še danes hvaležna za izkušnjo z Janom Plestenjakom iz leta 2004. "Takrat mi je znanka predlagala to avdicijo in sploh nisem ničesar pričakovala. Hvaležna sem za ta ovinek na moji glasbeni poti, ki je bil zelo velik in upam, da bo še kakšen. Ni bilo vse lahko, saj sem bila zelo mlada in čez noč postala prepoznava, a je bilo vse zelo profesionalno in če bom še kdaj del tako velike zgodbe, bom zelo vesela," je še povedala Moškonova, ki je po duši sicer rockerica, čeprav je kariero začela ravno s pop hitom Iz pekla do raja. 

Komentarjev 1
  • Jason_Slater 15:34 23.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice