Magazin > VIP
14952 ogledov

Jen in Ben: Tako jo ljubi, da je potrpežljivo sodeloval celo pri tem

Jennifer Lopez
1/6
Profimedia
Moški se temu opravku, ki ga ženske po navadi obožujejo, raje izognejo. A ne Ben Affleck ...

Čeprav se je že večkrat pisalo, da me Benom Affleckom in Jennifer Lopez škripa, ju paparaci zadnje čase lovijo v zelo ljubečih pozah. To kar so ujeli pred prazniki, pa je skoraj dokaz ultimativne ljubezni. Ben je Jennifer, svojo mamo in taščo spremljal pri prazničnih nakupih, čemur se moški po navadi raje izognejo. A ne le spremljal, tudi zelo aktivno je sodeloval pri izbiri daril v blagovnici na ulicah zahodnega Hollywooda, pri tem vidno užival in Jennifer med tem delil nežne poljube. Sanjski moški!

J. Lo bo kmalu izdala svoj prihajajoči album "This Is Me… Now" in spremljevalni film. V filmu pevka dokumentira svoj odnos z možem Benom Affleckom in razkriva: "Oba imava PTSP (travma in posttravmatska stresna motnja op. a.)." To je posledica medijskega nadzora, ki sta ga prestala takrat, ko sta bila prvič par. "Vendar sva zdaj starejša, modrejša. Veva tudi, kaj je pomembno, kaj je res pomembno v življenju, in da ni toliko pomembno, kaj si drugi mislijo. Gre za to, da ste zvesti sami sebi," je še povedala med drugim. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice