Magazin > VIP
33207 ogledov

Kaj takega! Tokrat Hrvati pojejo slovenske pesmi in ne obratno

Profimedia
Hrvatice so nore na to našo skupino ...

Naša pevka Rebeka Dremelj je hčerko in njeno prijateljico peljala na koncert skupine Joker Out v Varaždin in razkrila nekaj zelo neobičajnega. "Fantje so ponos Slovenije, in če to spregledamo, smo res bedaki. Cel stadion Hrvatov poje slovenske pesmi. To se načeloma ne dogaja, a ne? Po navadi Slovenci pojemo hrvaške pesmi! Bravo fantje! Ostanite to, kar ste. Svet imate na dlani, ne izpustite te priložnosti," je na Instagramu zapisala Rebeka.

To pa ni prvič, da so Joker Out navdušili pred polnim hrvaškim stadionom. Konec maja so v Zagrebu nastopili kot predskupina benda Buč Kesidi. "Super smo se imeli, res top koncert in občinstvo. Na Hrvaškem po mojem od Predina niso tako veselo in množično peli v slovenščini," je takrat povedal njihov tiskovni predstavnik. V Slovenščini pa so peli tudi na Otoku, kjer so odigrali del svoje poletne turneje. 

festival, castle, sziget, mladifest, umag, atp, jelena rozga, joker out, jet black diamonds, mrfy, glasba, festival | Avtor: Profimedia Profimedia

Po koncertu v Zagrebu so o skupini tudi že zaokrožili prvi trači, kar pa le kaže, kako zaželeni so fantje na Hrvaškem. V hrvaških medijih so namreč zaokrožila poročanja, da je bil Bojan Cvjetićanin med koncertom poškodovan. Skupina se je na govorice o Bojanovi praski odzvala. "Bojan si je včeraj odtrgal rokave in jih vrgel v množico. Vidimo, da se okoli tega širi veliko zgrešenih informacij in negativnosti ... tudi praska se je zgodila po nesreči in je popolnoma nenevarna," so takrat zapisali na Twitterju, kjer se jim je za dodatne informacije zahvalilo več zaskrbljenih sledilcev.

 

Komentarjev 9
  • Avatar Zoran
    StarMačk 20:20 25.avgust 2023.

    Ja Ančka, kako pa to, da si pozabila napisat glavno in sicer, da imajo danes ob 21 uri v Kopru koncert!?

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:52 25.avgust 2023.

    Kar se tice besedil v slovenščini, je to vse . Ker že snemajo komade v slengovski angleščini.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:51 25.avgust 2023.

    Ha ha kakšen njihov koncert če so predskupina????

Sorodne novice