Magazin > VIP
60956 ogledov

Kakšna predanost, naša pevka izgubila kar 12 kilogramov

maja založnik Osebni arhiv
Mamma mia, to pa je sprememba!

Maja Založnik, ki jo bomo letos lahko slišali na Slovenski popevki, velike uspehe žanje tudi zasebno. Odločila se je povsem spremeniti svoj življenjski stil in v devetih mesecih shujšala kar 12 kilogramov. "Moj recept je, da sem spremenila razmišljanje o hrani. Bolj zdravo jem, imam 5 obrokov dnevno, nekatere zamenjam z nadomestki, pijem zeliščni čaj in nehala sem piti kavo. Čeprav sem bila prej strastna kofetarica, mi sedaj ne paše več. Obroke si pripravljam sama, čeprav je moj dragi kuhar in odločno kuha in peče, si pa še vedno privoščim kakšen kos torte. Nagrada niso le izgubljeni kilogrami, temveč tudi več energije ter boljše počutje in kondicija, saj živimo v 10. nadstropju, v katerega grem vsak dan, tudi večkrat, peš,“ pove Maja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Založnik (@zaloznikmaja)

Prizna, da je največji preskok naredila s spremembo prehrane, od gibanja pa so ji najljubši sprehodi in vzponi na Šmarno goro. "Telovadim ne vsak dan, sem pa tudi v podporni skupini, kjer spodbujamo drug drugega v smislu telovadbe, zdrave prehrane in pozitivne energije. Obkrožam se s takimi ljudmi, od katerih se lahko kaj naučim. Želim si izgubiti še pet kilogramov in delati na mišični masi. Rabim kondicijo za nastope, sedaj bo sezona porok za band, v katerem pojem," je še zaupala Maja, ki jo poleg zasebnih čaka tudi kup prijetnih glasbenih dogodkov. Njena skladba je bila sprejeta na Slovensko popevko, nastopila bo v novem muziklu, povsem nov izziv pa je poučevanje petja.

Komentarjev 4
  • a0a00f39e817d67fe2684868c4e710c9609706fe 05:55 29.maj 2022.

    Vse lepo in prav, ampak tele tetovaže.... Bog pomagaj, kaj je tule lepega. Le kaj se dogaja v ženski glavi, le kateremu moškemu je tole všeč. Brez zamere, ampak mene osebno to odbija. Že pri moških se mi zdi to ...prikaži več pretiravanje, pri ženskah pa....

  • MK 18:00 27.maj 2022.

    prvič slišim zanjo vendar ni niti še na polovici. še zmeraj zgleda kot letalonosilka

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:11 27.maj 2022.

    Saj je prov da medijsako prepoznavna oseba da kaj na zunanji videz. Je bila kar fin knedelček že, kar jo verjetno oviralo tudi na odru.

Sorodne novice