Magazin > VIP
14328 ogledov

Kmetija: Anna Paynich spet našla srečo v ljubezni!

Anna Paynich POP TV
Resničnostna zvezdnica in duhovna učiteljica je našla svojo ljubezen, sedaj jo bo pomagala najti še drugim …

Anna Paynich, ki smo jo nazadnje lahko spremljali v resničnostnem šovu Kmetija, je spet srečno zaljubljena. Srce ji je ukradel postavni Dejan, s katerim se poznata že osem let, stike pa sta ohranjala preko Facebooka. "To poletje sva se zopet srečala in ugotovila, da sva drugačna in sva se toliko spremenila, da sva si zdaj zelo podobna in delava iste stvari v duhovnem svetu," je povedala Anna, ki pa s svojim dragim ni povezana le zasebno, temveč tudi poslovno. 

Anna Paynich | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

"Ko sem našla tisto pravo brezpogojno ljubezen in moškega, ki sem ga čakala 39 let, s katerim skupaj rasteva, delava vaje in duhovne tehnike, se smejiva in raziskujeva ter podpirava, da sva močnejša in še bolj ljubljena … sem se odločila, da s pomočjo izkušenj in znanja pomagamo še tistim, ki brezupno iščete svojo sorodno dušo preko spleta in portalov. Veliko vas je obupanih, saj se tam najdejo samo moški ali ženske za seks in se iz tega ne razvije nič resnega. Velikokrat naletite na lažne profile in na olepšane slike. Kot Anna, učiteljica joge, z licencami iz alternativnega zdravljenja, sem se povezala s poznavalko moškega in ženskega emocionalnega stanja, astrologinjo in mojstrico za skladnost parov, Ljubo, ter skupaj s fitnes trenerjem, energijskim vodjem, svojim Dejanom, ustanovila projekt Povezana," je razkrila.

In kako bo parčkanje potekalo? "Vabljeni vsi moški in ženske, od 18. leta pa do 80. Starost ni omejitev, vendar morate biti samski, neporočeni, samo resni. Naredili bomo avdicijo, kamor boste prišli na 20 minutni intervju, se slikali in plačali mesečno članarino. Naša naloga pa bo, da vam zagotovimo zmenek s pravim življenjskim partnerjem, smo tam za podporo in uspešen začetek. Veselimo se vaših ljubezni in uresničitve sanj," še dodaja Anna. 

Komentarjev 1
  • Janez_53 20:14 17.september 2019.

    Ana, a res misliš, da boš s tem zaslužila?

Sorodne novice