Magazin > VIP
57423 ogledov

Kmetija: Zlomljen Aljaž povedal, kaj bo po koncu šova predlagal Lini

Kmetija Voyo
Veliki koraki, jih bo res uresničil?

Razmere na Kmetiji so dotolkle celo najmočnejše, težke trenutke doživlja tudi Aljaž. Nocoj bo povedal, kako težko mu je pri srcu, da je njegova ljubezen na drugem koncu sveta, kjer tekmuje v drugem resničnostnem šovu, Exatlon. Povedal je, da mu pomeni največ na svetu in da se je po koncu šova pripravljen z njo poročiti, ker ve, da si Lina tega zelo želi.

Hkrati pa je razkril, da se zaveda svojih napak, da nikakor ne more iz svoje kože, a da si prav za Lino želi postati boljši človek. "Ni lahko biti jaz," je povedal skoraj v solzah in razkril svoj največji strah, da bi se Lina navadila živeti sama. Da mu Kmetija načenja živce opažajo tudi drugi, Danijela je komentirala, da se kot vžigalica vžge že ob najmanjši pripombi. 

Sicer pa ima glavni klan na Kmetiji tokrat velik razlog za veselje, na to so čakali več tednov. Od šova se bo naposled le poslovila Maja

Komentarjev 4
  • bonny 23:19 16.november 2022.

    Ne moremo pa temu 22-letniku oporekati pridnosti in delavnosti. Je res edini, ki obvlada vsa dela, tudi v kuhinji. Sodelavka ga pozna in pravi, da je prijeten in zelo prijazen fant in niti približno ni hudoben....to je pač ŠOV in ...prikaži več ni realnost...oddaja niti ni v živo... in vsak igra svojo zrežirano vlogo.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:02 16.november 2022.

    Že v prejšnji oddaji mi je fant padel v oči. Koleričen, špekulantski, preračunljiv, prepirljiv,..., verjetno ima vse te lastnosti tudi v resničnem življenju. Škoda mi je deklice kot je Lina za takega tipčka. On bi se rad poročil z njo, ...prikaži več sploh če bo v Exatlonu zmagala, po video sporočilu ji pa ni mogel povedati niti, da jo ma rad in da jo pogreša. Lina, upam da te pamet sreča.

  • albert6 10:29 16.november 2022.

    Jeze in hudobije

Sorodne novice