Magazin > VIP
20561 ogledov

Vrtoglava cena za ljubljanski dogodek Đokovićeve žene

Jelena Đoković Profimedia
Borijo se za enake pravice vseh otrok, a morda so pozabili, da imajo starši redkih otrok toliko denarja, da si lahko privoščijo njihove dragocene nasvete ...

Na povabilo Fundacije Novak Đoković v Ljubljano prihaja dr. Gabor Maté, priznani zdravnik, strokovnjak za zasvojenost, travme in zgodnji razvoj otrok. Vrača se v sklopu Balkanske turneje, in sicer z izobraževalno delavnico Modrost travme, ki bo raziskovala, zakaj se zahodna družba sooča z epidemijo tesnobe, kroničnih bolezni in uporabe psihoaktivnih snovi.

Dogodek se bo zgodil v soboto, 14. oktobra 2023, v Cankarjevem domu v Ljubljani. Pogovor bo vodila Jelena Đoković, soproga najbolj znanega teniškega igralca na svetu, Novaka Đokovića. Delavnica bo trajala 7 ur, kljub temu da bo poskrbljeno za kosilo, osvežilno pijačo in spremljajoče gradivo, pa se uporabnikom Facebooka, kjer so dogodek oglaševali, cena zdi pretirana. Cena celodnevne delavnice je namreč 400 evrov. 

Fundacija Novak Đoković se je v okviru programa Podpora, ne popolnost v Ljubljani mudila že konec septembra, ko so premierno predstavili Modrost travme, dokumentarni film dr. Gaborja Matéja. Tudi takrat je bila na obisku Jelene Đoković. Kaj je razkrila o ključnem nauku, ki se ga je naučila od dr. Matéja, in kako ga uporablja pri vzgoji svojih otrok, preverite TUKAJ

Kot gre razbrati s spletne strani fundacije, bodo podobni dogodek med drugim izvedli tudi v Banja Luki, a da bo trajal le dve uri, cena karte pa se giblje med 40 in 50 evrov.

Komentarjev 7
  • jan631 20:01 12.oktober 2023.

    Srbi vidijo, da imajo idioti denar. Navalite budale.

  • Idioti 16:38 12.oktober 2023.

    Će ne bi bilo moža , bi bila navadna kuharca . Tko pa misli , da bo ujela budaletine , da ji bodo plačali 400€ !

  • Majazmaja 10:59 12.oktober 2023.

    7-urna delavnica (ali predavanje?!) s strokovnjakom, kosilo, osvežilna pijača, gradivo. Če je delavnica, kjer se dela v skupinah in ob asistenci profesorja, potem cena nekako ni pretirana. Seveda če obiskovalca to zanima, ima nekaj predznanja in se lahko aktivno vključuje. ...prikaži več Če gre pa zgolj za predavanje, je pa oderuško. Verjamem pa, da se bo na dogodku pojavilo polno "estradnikov", ki bi bili radi samo videni, pa čeprav bodo potem cel mesec na paketih Rdečega križa.

Sorodne novice