Magazin > VIP
3569 ogledov

Lea Sirk: "Nisem tista, ki joka"

Lea Sirk Mediaspeed
Razkrila, kakšna bo v novi vlogi ...

Pevka Lea Sirk, nova komentatorka oddaje Znan obraz ima svoj glas,  pravi, da zaenkrat še nima svojega favorita in razkriva, kako stroga je do tekmovalcev. Naj spomnimo, da je še pred kratkim med pevci imitatorji stala tudi sama, sedaj pa jih bo ocenjevala pod odrom ...

"Odkar smo imeli same priprave, smo ugotovili, da nastopajoče zelo ščitim, ker sem tudi sama bila v tej koži. Po drugi strani pa sem zelo strokovna in zahtevam red. Še vedno pa ne pozabljam, da sem na tem odru stala tudi sama in da dobro vem, kaj pomeni trema in oddaja v živo. Mislim, da imam neko zlato sredino, a nisem tista, ki joka. To pa ne," pravi Lea. Kdo pa jo je med pripravami najbolj očaral? "Zelo se  težko odločim, saj je sama imitacija nekaj drugega kot izvedba. Sama sem videla, da v komadih, za katere sem mislila, da bom dobra, nisem bila, sem bila bolj v tistih, ki so me presenetili. Prepuščam se sezoni in mislim, da bom že v prvi oddaji vedela, kdo je koliko sposoben," še dodaja. 

Znani obrazi, ki nas bodo zabavali to jesen pa so Eva Boto, Ana Dežman, Maja Oderlap, Petra Zore, Alex Volasko, David Amaro, Srđan Milovanović in Matic Supovec.

 

Znan obraz ima svoj glas | Avtor: Pop TV Pop TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice