Magazin > VIP
38025 ogledov

Lepotička po mami: Manca Špik naredila izjemo in pokazala hčerko!

Manca Špik Arhiv izvajalca
Podobnost je očitna ...

V bogati 18-letni karieri je Manca Špik izdala že več kot petdeset pesmi, od tega jih je kar nekaj pristalo na vrhu slovenskih glasbenih lestvic. Udeležila se je tudi številnih glasbenih prireditev, kot so: Melodije morja in sonca, Slovenska popevka in Ema ter s svojimi nastopi navdušila strokovno žirijo in kar je najpomembneje, občinstvo ter poslušalce. A njen največji dosežek je gotovo hčerka Lana, ki se ji je z bivšim partnerjem rodila leta 2016. Manca pa je tokrat naredila izjemo in na božični čestitki, ki jo je objavila na družbenih omrežjih, pokazala sedemletno Lano. "Lep božič vsem," je na fotografiji, na kateri ji hčerka deli poljubčke, zapisala pevka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᗰᗩᑎᑕᗩ ŠᑭIK (@mancaspik)

Manca je leta 2021 ekskluzivno za Žurnal24 potrdila, da se je njena osemletna zveza z Borutom Cafom, očetom hčerke Lane, končala. "Zaljubljena sem v življenje! Vedno! Je pa res, da mi bo na letošnje valentinovo družbo delala zgolj hčerka Lana. Moja ljubezenska zgodba z njenim očetom se je nedavno žal končala, a v mojem srcu ostaja neizmerna ljubezen, ki jo želim z nekom deliti tudi v prihodnje," nam je takrat razkrila Manca in dodala: "Moje srce je bilo močno strto, ko sva z Laninim očetom šla vsak svojo pot. Še vedno se pobiram, a ker verjamem, da čas celi rane, nisem izgubila upanja, da me nekje, nekoč čaka nova ljubezen."

Aprila letos, ko je izdala poročno skladbo Rekel si, pa je razkrila, da je še vedno samska"Sem srečno samska, lepo živim, posvetila sem se drugim stvarem, predvsem hčerki, in nič ne pogrešam. To pa ne pomeni, da sem nehala sanjariti. Če bo oseba res prava, bi tudi jaz nekoč stopila pred oltar," je spomladi povedala za zurnal24.si.

Komentarjev 2
  • Pierre 10:23 26.december 2023.

    Men gre tole razkazovanje kr mal na kozlanje.

Sorodne novice